Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Heidi Klum v päťdesiatke? Bude vyzerať ako Barbie!

Heidi Klum Zobraziť galériu (10)
Heidi Klum

MALIBU - Hoci je Barbie "len" umelá bábika, rozhodne sa vie postarať o jedinečnú párty. Na oslavu päťdesiatych narodenín tejto obľúbenej hračky zavítala aj krásavica Heidi Klum (35), ktorá má v pláne o pár rokov stelesniť Barbiene krivky!

Supermodelka s nemeckými koreňmi na pondelňajšom večierku sršala dobrou náladou a na ružovom koberci si dokonca zažartovala na vlastný účet: "Dúfam, že v päťdesiatke budem vyzerať tak dobre ako Barbie." Aby sa jej to však podarilo, pravdepodobne by musela podstúpiť nejednu plastickú operáciu - s pribúdajúcimi rokmi sa totiž vypnuté prsia a osí pás u ženy výrazne menia.

Predstava chirurgických zákrokov Heidi ani trochu nevoňala a sama priznala, že tak ďaleko určite nezájde: "Myslím, že zostarnem s vráskami." Ale ktorá mladá atraktívna celebrita by otvorene priznala, že pôjde pod nôž?

Medzi príťažlivé krásky v spomínaný večer rozhodne patrila aj herečka Ginnifer Goodwin, televízna hviezda Lauren Conrad, či prominentná dvojica Kourtney a Khloe Kardashianové. Obe sestry si momentálne plnými dúškami užívajú slobodu, pretože ani jedna z nich nemá partnera a dámy údajne dokonca ani nerandia. Keď ide o chlapcov, zahrajú sa vraj so všetkými, čo im prídu pod ruky.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu