Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Šokujúci útok na krásavicu Heidi Klum: Si tučná a máš priveľké prsia!

Zobraziť galériu (13)

BERLÍN - Nemecká supermodelka sa dočkala od viacerých módnych velikánov nemilého prekvapenia. Napriek tomu, že roky patrí medzi elitu svetového modelingu a predvádza sexy kúsky bielizne, jej telo údajne nemá predpoklady na to, aby sa vôbec prechádzalo po móle. Čo za šialené nedostatky jej to vyčítajú?!

Heidi (36) tento týždeň odštartovala nové pokračovanie svojej šou s názvom Germany’s Next Top Model. Medzi elitou modeliek sa pohybuje od začiatku 90. rokov a už viac ako tri sezóny odborným okom posudzuje šance mladých dievčat na prerazenie vo svete modelingu. Z nepochopiteľných dôvodov však momentálne čelí útokom zo strany renomovaných návrhárov, že ona sama nedisponuje proporciami úspešnej hviezdy na móle.

Najväčšej kritiky sa nemeckej kráske ušlo od módneho veterána Wolfganga Joopa (64), ktorý ju rozniesol na kopytách v magazíne BILD: "V žiadnom prípade, ona nie je modelkou pre mólo! Heidi Klum je jednoducho príliš ťažká a má príliš veľké poprsie. A vždy sa tak hlúpo škerí. Toto nie je avantgarda - to je komercia!" Žeby Heidi nebola schopná vyhrať vlastnú šou?

Kritikou nešetrila ani riaditeľka modelingovej agentúry Louisa von Minckwitz (45), podľa ktorej je príťažlivá blondínka navyše príliš nízka: "Pri výške 1,76 metra je Heidi o 5 cm nižšia ako ideál. Ale napriek všetkému sa stala ženou snov, reklamnou ikonou a superhviezdou."

Sexy anjelom značky Vicotria's Secret do tretice pohrdol aj módny guru Karl Lagerfeld (75), ktorý jej meno netaktne odignoroval: "Ja Heidi Klum nepoznám, vo Francúzsku nebola nikdy známa. Ani Claudia Schiffer nevie, kto to je."

Napriek tvrdým a neopodstatneným výčitkám sa však táto hrdá matka troch detí bez najmenších zábran vyzliekla pre marcové vydanie magazínu GQ, v ktorom si zapózovala úplne nahá. Výsledok je vynikajúci a na Heidinom tele rozhodne niet žiadnej stopy po nadbytočných kilogramoch.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu