Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Muž na FOTO sa vyzliekol takmer donaha: Ľudia ho nazvali hrdinom, pozrite a pochopíte

Kurt Jewson
Kurt Jewson (Zdroj: Facebook/Kurt Jewson)

LONDÝN - Kurt Jewson sa rozhodol varovať všetkých mužov, aby dbali o svoje zdravie. Zahodil preto zábrany a ukázal im, aké trápenie ukrýva pod vrstvami oblečenia. Verte, že mu nemáte čo závidieť.

Poblednutý muž stredného veku na fotografii sa každý deň zamýšľa nad životom. Všetky jeho kroky totiž sprevádza kolostomická taška. Pod kožou má hormonálne implantáty a jazvy, ktoré šaty zahaľujú. Čaká ho ďalšia operácia, a potom rádio a chemoterapia.

ROZHOVOR Najväčšie tabu Slovákov z pohľadu sexuológa: Muži aj dnes veria bludom

Všetko sa začalo v lete 2014, keď mal v moči krv. Najprv si myslel, že nejde o nič vážne, ale nebola to infekcia. Bol to príznak rakoviny prostaty. Keby mu lekári včas odobrali krv a poslali ju na vyšetrenie do laboratória, chorobu by stihli zachytiť ešte v ranom štádiu. Vyzval preto všetkých mužov, aby neignorovali varovné príznaky. Kurtova rakovina sa totiž 12 mesiacov rozširovala bez toho, aby o tom ktokoľvek vedel.

Neskutočná sila orgazmu vás dostane: Zatočí s nebezpečnou chorobou, ktorá kosí ľudské životy!

„Rakovina prostaty je čoraz častejšia u mladších mužov. U mužov našej éry,“ napísal strápený muž, ktorý verí, že mu raz jeden z ôsmich mužov za toto upozornenie v budúcnosti poďakuje. Kurtovu fotografiu zdieľalo viac ako 200-tisíc ľudí, ktorí jeho varovanie považujú za hrdinské a každý jeden mu drží palce v boji so zákernou chorobou.

Ok, have been thinking about this for a while.Here I am in all my tubby, pale & middle aged (I'm 44) glory.I've got...

Zveřejnil(a) Kurt Jewson dne 28. leden 2016

 

...

Viac o téme: Rakovina prostatyKurt Jewson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu