Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Žena s troma prsiami prehovorila: Takáto je pravda o mojich okrúhlych prednostiach!

Trojprsá žena Jasmine Zobraziť galériu (3)
Trojprsá žena Jasmine (Zdroj: profimedia.sk)

TAMPA - Jasmine Tridevil rozvírila minulý rok mediálnu hladinu, za čo vďačí svojim trom prsiam. To stredné si vraj nechala vyrobiť z tkaniva. No nakoniec to zrejme až taká pravda nebude. Objavilo sa totiž podozrenie, že prsník je umelý a jeho majiteľka si ho kedykoľvek môže dať dolu.

Alisha Jasmine Hessler alias Jasmine Tridevil sa vlani stala hitom internetu, keď sa chválila, že ako prvá žena má tri prsia. To tretie si dala podľa vlastných slov vyrobiť z brušného tkaniva a silikónu. Teraz sa však zdá, že to nie je celkom tak, a že stredný prsník je prostetický a dá sa hocikedy sňať. Niektorí ľudia totiž tvrdia, že pred pár mesiacmi brunetke ukradli na letisku v Tampe batožinu a spolu s ňou aj prsnú protézu.

Jasmine sa teraz rozhodla prelomiť mlčanie a povedala, ako to naozaj je. "Moje prsia sú skutočné, je mi jedno, čo si o tom myslia ostatní ľudia. Získať tretí prsník nebolo vždy mojím plánom, tento nápad mi skrsol v hlave len pred dvoma rokmi. Ľudia sú rôzni, jedni ma kritizujú, druhým sa páčim a chcú sa so mnou vyfotiť. V parku, kde sú rodičia s deťmi, na mňa škaredo zazerajú. Ale v bare dostávam od každého komplimenty," povedala.

Žena s troma prsiami
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Začínajúca popová speváčka prezradila, že jej trvalo veľmi dlho, kým našla chirurga, ktorý bol ochotný tretí prsník vyrobiť. Väčšina si totiž myslela, že si z nich robí srandu a niektorí ju dokonca posielali do psychiatrickej liečebne. Nakoniec sa jej to podarilo; zákrok trval hodinu a pol a stál v prepočte 15,5 tisíc eur.

Žena s troma prsiami
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Dôvod, prečo som si dala urobiť tretí prsník, bol ten, že som sa chcela stať neatraktívnou pre mužov. Neustále ma otravovali, tak som si dala spraviť ešte jeden prsník, aby som nebola taká príťažlivá, ale zároveň sa cítila stále krásna," vysvetlila svoje pohnútky Tridevil. Nuž, tento problém sa dal určite riešiť aj inak.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu