Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Opilec z Ipeľského Predmostia 9 rokov týral manželku: Bitka a kopance neboli všetko!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

IPEĽSKÉ PREDMOSTIE – Vyšetrovateľ vo Veľkom Krtíši obvinil zo zločinu týrania blízkej a zverenej osoby 39-ročného muža z Ipeľského Predmostia. Obvinený od roku 2005, po predchádzajúcich slovných hádkach, bez udania dôvodu a pod vplyvom alkoholu, týral svoju manželku.

Ako dnes o prípade informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, muž ženu bil, ťahal za vlasy, hodil ju o stenu a keď spadla na zem, kopal do nej. Na krk jej tiež priložil horiacu cigaretu a popálil ju. "Opakovane jej bránil, aby z domu odišla do zamestnania a vulgárne jej nadával. Spôsoboval jej rôzne drobné poranenia, modriny a tržné rany na tvári a tele, s ktorými zo strachu pred manželom na ošetrení nebola a jeho konanie na polícii neoznamovala," uviedla hovorkyňa.

Polícia ho zadržala v stredu 3. septembra. Po vytriezvení a vykonaní procesných úkonov ho vyšetrovateľ umiestnil do policajnej cely a spracoval podnet na jeho vzatie do väzby. Za tento zločin môže byť potrestaný odňatím slobody na tri až osem rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu