Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Krásna herečka s frajerom si dali druhú šancu: 5 mesiacov po ROZCHODE sú opäť spolu!

Zobraziť galériu (8)

LONDÝN - Hovorí sa, že nevstúpiš dvakrát do tej istej rieky, ale... Herečka Lily James (34) a hudobník Michael Shuman (37) sa to predsa len rozhodli risknúť. Ako informujú viaceré médiá, 5 mesiacov od rozchodu znovu tvoria zamilovaný pár.

Správy o tom, že úspešná herečka Lily James a hudobník Michael Shuman sa rozišli, sa začali šíriť vo februári. Dvojica bola spolu 2 roky a dokonca sa v ich prípade hovorilo o tom, že sú zasnúbení. Namiesto plánovania svadby však prišiel nečakaný rozchod. 

Aktuálne to ale vyzerá tak, že Lily a Michael si dali druhú šancu. Minulý mesiac bolo krásku vidieť v zákulisí koncertu zoskupenia, v ktorom hudobník pôsobí. Teraz sa k ich vzťahu vyjadrili pre médiá aj ľudia z ich okolia. 

„Vždy sa veľmi zbožňovali a nikdy sa spolu nenudili,” uviedol dobre informovaný zdroj pre Mirror„Čas, ktorý strávili bez seba, im pomohol uvedomiť si, ako veľmi si chýbajú. Teraz vlastne pokračujú tam, kde prestali,” dodal. 

Na otázky novinárov zatiaľ Lily ani Michael nereagujú. Nechajme sa prekvapiť, či sa časom k svojmu obnovenému romániku vyjadria. 

Michael Shuman a Lily James
Zobraziť galériu (8)
Michael Shuman a Lily James  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Lily JamesMichael Shuman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu