Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

EROTICKÉ scény krásnej Popolušky: Tieto HOLÉ PRSIA sú podvod!

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Museli jej ich vyrobiť! K počinom, ktoré v týchto dňoch pútajú pozornosť, možno rozhodne zaradiť seriál Pam & Tommy. Ten sa zameriava na búrlivý život Pamely Anderson a Tommyho Lee, takže v ňom nie je núdza o scény nabité erotikou. Prsia, ktorými sa predstaviteľka slávnej sexbomby - herečka Lily James (32) pýši, však nie sú jej.

Slávna sexbomba Pamela Anderson neprežíva práve najlepšie časy. Nedávno jej skrachovalo v poradí už šieste manželstvo... A seriál, ktorý má byť o jej živote po boku búrliváka a otca jej detí - Tommyho Lee blondínke na nálade určite nepridá. Ako sa totiž zdroj z jej okolia pre médiá vyjadril, škandál s uniknutým sexvideom bol pre blondínku veľmi traumatizujúci.

VIDEO: Trailer k seriálu Pam & Tommy. 

Ústredné postavy v seriáli stvárnili Sebastian Stan a Lily James. Tí sa museli popasovať s poriadne divokými erotickými scénami, pri ktorých musel ísť ostych bokom. Herečke kamery neraz snímali odhalené vnady. Tie však nie sú jej vlastné, ale sú dielom šikovných kostymérov a maskérov. 

Ako Lily v jednom z rozhovorov prezradila, kým jej pred nakrúcaním vytvorili podobu slávnej Pamely Anderson, trvalo to zhruba štyri hodiny. „Bolo to divoké. Bola som veľmi nervózna a bolo to pre mňa také čudné,” uviedla herečka, ktorá sa pri pohľade na seba nespoznávala. Nečudo. Pri pohľade na to, ako vyzerala počas nakrúcania rozprávky Popoluška a teraz, je to neskutočný rozdiel. 

Lily James ako Popoluška.
Zobraziť galériu (9)
Lily James ako Popoluška.  (Zdroj: Walt Disney Pictures)

Lily James ako Pamela Anderson.
Zobraziť galériu (9)
Lily James ako Pamela Anderson.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Lily James
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu