Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Kardashianka vyzerá ako monštrum: Toto sa predsa nemôže nikomu páčiť!

Kylie Jenner je podľa mnohých peknou ženou. Zobraziť galériu (8)
Kylie Jenner je podľa mnohých peknou ženou.

LOS ANGELES - Preboha, to čo je?! Takto reaguje hádam každý, kto zbadá titulnú stránku magazinu Paper. Je na nej zobrazená vyumelkovaná kreatúra, pod ktorou sa skrýva najmladšia zo sestier Kardashianových - Kylie Jenner (18). Za bežných okolností dostáva tmavovláska prívlastky ako sexi a príťažlivá. Na tomto zábere má však od atraktívnej poriadne ďaleko. Súhlastíte?!

Kylie Jenner sa pomerne rada fotí a s pózovaním nemá žiaden problém. Okrem toho, že sociálne siete pravidelne zásobuje svojimi zábermi, je celkom bežné vidieť ju aj na stránkach rôznych časopisov. Sexi tmavovláska zdobí aj aprílové vydanie magazínu Paper. No, zdobí... To je diskutabilné! Od peknej má totiž na tejto fotke veru ďaleko. 

Tmavovláska vyzerá na titulke ako vyumelkovaná bábika. Dojem umocňuje aj ružová parochňa z plastu. „Ľudia si o mne myslia, že som celá umelá. Vraj som si v 16 a 17 rokoch dala prerobiť celu svoju tvár a že sa zaujímam len o materiálne veci,” prezradila v rozhovore Kylie. 


Pozrite si tiež: Sladkú sedemnástku rieši celý svet: Napichané pery, silikóny a ďalšie vylepšenia!


Najmladšia zo sestier Kardashianových je každý deň ostro sledovaná mnohými fanúšikmi a nejedna dievčina sa po nej opičí. „Je to šialené. Nikdy by som si to nebola pomyslela, až kým som si nezafarbila vlasy a moji fanúšikovia ma začali nasledovať. Je to bláznivé, aký mám vplyv. Je to skvelé,” uzavrela hviezdna osemnástka. 


Mohlo by vás zaujímať: Hviezdna 17-tka rozpútala hotové šialenstvo: Fuj, radšej po nich neopakujte!


Takto vyzerá Kylie Jenner na titulke magazínu Paper.
Zobraziť galériu (8)
Takto vyzerá Kylie Jenner na titulke magazínu Paper.  (Zdroj: Paper Magazine)

Viac o téme: Kylie JennerKardashiansKardashianky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu