Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hviezdnej 19-tke sa zázračne nafúkli prsia: Všetci ju vysmiali!

Kylie Jenner prekvapila zväčšeným dekoltom. Zobraziť galériu (9)
Kylie Jenner prekvapila zväčšeným dekoltom. (Zdroj: snapchat a instagram)

LOS ANGELES - Narááástli jej! Kylie Jenner (19) veľmi rada pretŕča svoje krivky. Jej posledné fotky však medzi fanúšikmi vyvolali značný rozruch. Najmladšia zo sestier Kardashianových totiž pôsobí dojmom, akoby pod tričkom schovávala silikóny. Tmavovláska však tvrdí, že za všetkým sú hormóny. A verejnosť sa na týchto argumentoch len zabáva.

Pobavila! Kylie Jenner sa vraj počas minulého víkendu priotrávila jedlom. Na sociálnych sieťach preto na chvíľku nebola aktívna. Keď sa však do online sveta vrátila, prekvapila nafúknutými vnadami, ktoré sa hneď stáli horúcou témou. V prevahe boli názory, podľa ktorých si dala tmavovláska urobiť silikóny. 

Najmladšia Kardashianka však plastiky popiera. Za objemnejší hrudník vraj vďačí hormónom a menštruácii. „Čoskoro opäť spľasnú. A bude to veľmi smutný deň,” vyjadrila sa Kylie. Internetoví uživatelia si však aj tak myslia svoje. Dokonca si z televíznej hviezdičky robia žarty. „Nenávidim to, keď sa priotrávim jedlom a preberiem sa s obrovskými prsiami,” zabával sa jeden z nich. „Jej prsia sú asi také prirodzené, ako jej pery,” pridal sa ďalší.

Zahraničné média sa v súvislosti s tým rozhodli osloviť aj plastického chirurga. Ten sa vyjadril, že prsia mladej hviezdy vyzerajú ako umelé a k jej postave sú neprirodzene veľké. 

Takto vyzerala Kylie Jenner kedysi.
Zobraziť galériu (9)
Takto vyzerala Kylie Jenner kedysi.  (Zdroj: SITA)

A takto vyzerá Kylie Jenner dnes.
Zobraziť galériu (9)
A takto vyzerá Kylie Jenner dnes.  (Zdroj: snapchat a instagram)

Viac o téme: Kylie JennerKardashiansKeeping Up With The Kardashians
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu