Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Najmladšia Kardashianka ICH ukázala: V bielom tielku ako nahá!

Kylie Jenner zverejnila na webe pomerne dráždivú fotografiu. Zobraziť galériu (8)
Kylie Jenner zverejnila na webe pomerne dráždivú fotografiu. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Všimol si vôbec niekto jej ústa?! Nie je žiadnym tajomstvom, že sestry Kardashianové sú nielen nehanebné, ale aj podnikavé dievčatá. Najmladšia z nich - Kylie Jenner (18) rozbehla biznis s vlastnou kolekciou plaviek, no na trhu sú aj kozmetické prípravky nesúce jej meno. Reklamu poňala tmavovláska svojsky. Robí si ju sama, na svojom tele a pri tej príležitosti dokonca svetu ukázala svoje vnady v takmer plnej kráse.

Kylie Jenner možno smelo zaradiť medzi hviezdy, ktoré majú na súčasnú mládež dosť veľký vplyv. Najmladšiu Kardashianku sleduje na sociálnych sieťach množstvo fanúšikov. Mládenci si tam často nájdu provokatívne fotografie, na ktorých sladká osemnástka predvádza svoj sexepíl. Pre dievčatá je inšpiráciou čo sa outfitov a kozmetických tipov týka. 


Hviezdna 17-tka rozpútala hotové šialenstvo: Fuj, radšej po nich neopakujte!


Podnikavá tmavovláska sa z toho rozhodla vyťažiť maximum. Spoločne so sestrou Kendall majú vlastnú kolekciu plaviek a celkom sa jej darí tiež v predaji dekoratívnej kozmetiky. Veľkým trendom sú momentálne tmavé, až čierne, odtiene rúžov. 

Na ne chcela Kylie upozorniť aj keď zverejnila fotografiu, kde pózuje v bielom tielku a v čiernych nohavičkách so zvýšeným pásom. Tvár mladej celebritky si však všimol asi málokto. Ako prvé totiž každému udrú do oči presvitajúce bradavky a obliny pŕs, ktoré sa tmavovláske rysujú pod tenkou látkou. 

Kylie Jenner
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Kylie JennerKardashiansKeeping Up With The Kardashians
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu