Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Drsné FOTO 340-kilovej Isabelly: Má len 30 rokov, ale jej život je hotové utrpenie

Isabella Amaralová Zobraziť galériu (2)
Isabella Amaralová (Zdroj: profimedia.sk)

SANTA FE - Váha Isabelly Amaralovej sa začala vymykať kontrole po tom, čo jej v ľavej nohe narástol masívny 50-kilový nádor a zanechal ju imobilnou. Morbídne obézna žena teraz prosí o pomoc lekárov, aby jej zachránili život. Nešťastná žena ich obviňuje z toho, že len čakajú na jej smrť, pretože nikto nechce prevziať zodpovednosť za operáciu, ktorá ich desí.

Obézna Patty (51) vážila až 320 kíl: Od smrti ju zachránilo jediné správne rozhodnutie!

Isabella potrebuje urgentnú liečbu obrovského nádoru, ktorý ju pripravil o možnosť pohybu, ale vláda v argentínskej provincii Santa Fe, akosi nevie zariadiť jej prevoz do nemocnice v sanitke. "Hovoria, že je nemožné odviezť niekoho s mojou váhou v sanitke, ale ja viem, že je to lož, pretože to urobili s inými ľuďmi v mojom stave, nechávajú ma zomrieť!" povedala rozhorčená žena pre miestne médiá.

Drsné FOTO 340-kilovej Isabelly:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Isabella nie schopná vstať z postele a neustále potrebuje starostlivosť svojej matky, dvoch bratov a rodinných priateľov, ktorí pomáhajú ju umývať, kŕmiť a robia jej spoločnosť vo dne v noci. "Nemám žiadny život. Dýcham, pretože vzduch je zadarmo, potrebujem okamžitý prevoz," dodala v rozhovore.

"Nechcem byť diagnostikovaná po telefóne alebo z fotografie. Neverím vo virtuálne veci. Lekári, ktorí prídu do môjho domu, zostanú vystrašení, nechcú sa na mňa ani pozrieť, ale ja chcem žiť, potrebujem svoje zdravie," uviedla rozrušená mladá žena pre médiá v snahe zmeniť názor vlády, aby jej poslala sanitku. "Nechcem peniaze alebo dary. Chcem, aby celý svet vedel, že sa ku mne nesprávajú tak, ako by sa mali. Tlačia ma na smrť a sú na ceste to aj dosiahnuť."

Viac o téme: Isabella Amaralová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu