Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Popová diva dala zo seba urobiť iného človeka: Nemáte šancu uhádnuť, na koho sa pozeráte!

Viete, kto je táto dáma? Zobraziť galériu (9)
Viete, kto je táto dáma?

LONDÝN – Neuveriteľné! Líčenie, outfit a účes dokážu zmeniť človeka na nepoznanie. Dôkazom je aj najnovšie fotenie slávnej speváckej hviezdy, z ktorej tím odborníkov urobil celkom inú ženu. A pritom má rodáčka z Austrálie špecifické črty tváre a výrazný vzhľad. Ako však v súvislosti s premenou priznala, pri pohľade do zrkadla mala problém uveriť tomu, že sa pozerá sama na seba.

A vy ste ju spoznali?! Hoci to znie neskutočne, na fotografii pózuje austrálska speváčka Kylie Minogue. Štyridsaťšesťročná interpretka sa dala nahovoriť na nezvyčajné fotenie pre magazín Sorbet, v rámci ktorého z nej šikovní stylisti a vizážisti urobili kópiu nemeckej herečky a speváčky Marlene Dietrich.

Výrazné líčenie, účes a šaty sa postarali o to, že Kylie sa na seba vôbec nepodobala. Na sociálnych sieťach sa speváčka sama netajila tým, že pri pohľade na svoju zmenenú vizáž zostala šokovaná. „Neviem sa dočkať, až uvidíte tieto fotky. Sama som sa nespoznala, keď som sa zbadala v zrkadle,” pripísala k záberu blonďavá interpretka, ktorá takýmto spôsobom prekvapuje svojich fanúšikov celkom rada. 


Pozrite si tiež: Atraktívna hviezda radikálne zmenila imidž: Och, vyzerá ako stará teta!


Marlene Dietrich bola v roku 1999 označená za 9. najväčšiu ženskú hviezdu všetkých čias. V začiatkoch svojej kariéry v 20. rokoch 20. storočia hrávala v divadle a nemých filmoch. Neskôr prišli na rad aj zvukové počiny, vďaka ktorým zaznamenala obrovský úspech, presťahovala sa za veľkú mláku a stala sa známou po celom svete. Bola jednou z najlepšie platených herečiek svojej doby a na Hollywoodskom chodníku slávy má svoju hviezdu. Svoj posledný rozhovor absolvovala v roku 1984, kedy sa už odmietla dať fotiť. Zomrela 6. mája 1992 vo svojom parížskom apartmáne. 

Úplne zmenená Kylie Minogue zdobí aktuálne vydanie magazínu Sorbet.
Zobraziť galériu (9)
Úplne zmenená Kylie Minogue zdobí aktuálne vydanie magazínu Sorbet.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu