Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Drobučká speváčka ohúrila Berlínčanov: Mein Gott, veď jej vidno...

Kylie Minogue pustila fotografov pod sukňu. Zobraziť galériu (6)
Kylie Minogue pustila fotografov pod sukňu.

BERLÍN - ...nohavičky! Kylie Minogue (46) je nielen talentovaná, ale aj mimoriadne atraktívna žena. Zrejme preto ju oslovila istá značka spodnej bielizne, aby im robila reklamu. V súvislosti s tým zavítala umelkyňa pred pár dňami do Nemecka, kde počas tlačovej konferencie ukázala prítomným viac, než zrejme mala v pláne.

Pustila ich pod sukňu! Všade tam, kde sa objaví speváčka Kylie Minogue, je hneď postarané o rozruch. Blondínka púta pozornosť jednak preto, že je celosvetovo známa, ale tiež vďaka sexepílu, ktorý z nej srší na všetky strany. Inak tomu nebolo ani počas blondínkinej tohto týždňovej návštevy Berlína, kde zavítala, aby spropagovala spodnú bielizeň, ktorej je tvárou.

Kylie si pri tej príležitosti obliekla minišaty pastelovej farby, dokonale zvýrazňujúce jej krivky a mladistvý vzhľad. Pár centimetrov navyše si útla speváčka pridala topánkami na vysokých opätkoch a za zmienku stojí tiež dokonalá vizáž. Pre prítomných si ale Minogue pripravila aj pikantné prekvapenie v podobe vykúkajúcich nohavičiek. Tie nechtiac ukázala, keď si počas sedenia neustrážila krátku sukňu. Propagáciu spodnej bielizne tak zvládla na výbornú.

Kylie Minogue si s objektívmi fotoaparátov rozumie. Tentokrát sa chceli fotiť aj jej nohavičky.
Zobraziť galériu (6)
Kylie Minogue si s objektívmi fotoaparátov rozumie. Tentokrát sa chceli fotiť aj jej nohavičky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu