Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Speváčka po amputácii prsníkov vytasila výstrih: Ups, a čo tie jazvy?!

Anastacia po odstránení prsníkov vystavila dekolt s jazvami. Zobraziť galériu (11)
Anastacia po odstránení prsníkov vystavila dekolt s jazvami. (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Odvaha jej naozaj nechýba! Hoci odstránenie oboch prsníkov predstavuje zaťažkávajúcu skúšku pre sebavedomie a psychiku každej ženy, Anastacia (45) sa zo zákroku spamätáva po svojom. Uplynulú noc sa medzi smotánkou blysla s hlbokým výstrihom a úsmevy rozdávala na všetky strany. Celkový dojem však narúšali vykúkajúce jazvy po plastickej operácii.

Život ide ďalej! Keď o podstúpení obojstrannej mastektómie po prvý raz prehovorila Angelina Jolie, jej fanúšikovia aj široká verejnosť zostala takpovediac v šoku. Len pár mesiacov dozadu sa na rovnaký zákrok podujala aj speváčka Anastacia, ktorej lekári už po druhý raz diagnostikovali rakovinu. Blondínka síce o svoju ženskú pýchu prišla, no to ju od provokatívnych outfitov neodradilo.

Hudobná hviezda vzbudila nemalú pozornosť na včerajšej párty pred slávnostným udeľovaním cien Grammy, na ktorú dorazila v elegantnej róbe s pomerne hlbokým výstrihom. Podobne ako Angeline, aj Anastacii už plastickí chirurgovia stihli vymodelovať silikónové prednosti. Z dekoltu jej však po celý čas vykúkali jazvy ako nevábne memento porazenej rakoviny.

Aj keď si úspešná diva počas liečby zaručene prešla fyzickým aj citovým peklom, elán do nasledujúcich rokov ju nikdy neopustil, práve naopak. „Bola to naozaj intenzívna cesta, ale cítim sa skvele a som pripravená zažať novú kapitolu života. Včasné odhalenie rakoviny mi už dvakrát zachránilo život,“ šíri Anastacia osvetu po svojom triumfálnom víťazstve nad chorobou. Ostáva dúfať, že plavovláska definitívne vyhrala celú vojnu, nielen ďalšiu bitku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu