Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Slávna speváčka šokuje: Amputovali jej prsníky, ukázala sa celkom nahá!

Anastacia Zobraziť galériu (7)
Anastacia (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Speváčka Anastacia (47) už viackrát dokázala, že jej odvaha vôbec nechýba. Za všetko hovorí úspešný boj so zákernou rakovinou, kvôli ktorej prišla o oba prsníky. Nečudo, že keď v uplynulých dňoch zverejnila na instagrame celkom nahú selfie, mnohých fanúšikov poriadne zaskočila. Prečo to známa blondínka urobila?!

Príroda bola k speváčke Anastacii štedrá a nadelila jej bujné štvorky. V porovnaní s ňou, sa ale osud so známou umelkyňou nemaznal. Keď si v roku 2003 chcela dať svoje prsia zmenšiť, zistilo sa, že v jednom z nich má nádor. Prsník jej amputovali a zdalo sa, že Anastacia má vyhraté. Po desiatich rokoch si však peklom zvaným rakovina prešla znovu a boli jej odstránené mliečne žľazy i bradavky. 

Speváčka si dala vymodelovať nové prsia a snažila sa v tom nájsť nejaké pozitíva. „Je pekné mať na tele niečo, co sa nikdy nezmení. Bez ohľadu na moje starnutie,” vyjadrila sa začiatkom roka Anastacia, ktorá najnovšie predviedla svoje silikóny aj fanúšikom na instagrame. 

Blondínka prostredníctvom sociálnej siete zverejnila selfie, na ktorej je v Evinom rúchu. Jeden prsník drží v dlani, bradavku druhého zakrýva lakťom. „Urobila som to preto, lebo sa cítim skvele a mám sebavedomia viac, než kedykoľvek pred tým. Keď som bola mladšia, asi by som to nikdy nedokázala,” okomentovala svoje rozhodnutie umelkyňa, ktorá o pár rokov oslávi okrúhlu päťdesiatku. 

Speváčka Anastacia počas víkendu zverejnila jednu z najodvážnejších fotiek svojho života.
Zobraziť galériu (7)
Speváčka Anastacia počas víkendu zverejnila jednu z najodvážnejších fotiek svojho života.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Anastacia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu