Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dve podoby speváčky Anastacie: Pred objektívom bábika, na pódiu hotová katastrofa!

Keď sa Anastacia sústredí na pózovanie, vyzerá ako bábika. Na pódiu sa však nechá uniesť a strúha priam šialené grimasy. Zobraziť galériu (11)
Keď sa Anastacia sústredí na pózovanie, vyzerá ako bábika. Na pódiu sa však nechá uniesť a strúha priam šialené grimasy.

MRABELLA - Krásna aj po rokoch! Speváčka Anastacia (46) má už síce časy svojej najväčšej slávy za sebou, no ešte stále je pracovne aktívna. Zrejme aj preto nezanedbáva svoj vzhľad a treba uznať, že sa o ňu stará tím šikovných profesionálov. Potvrdzujú to fotografie zo sociálnych sietí, na ktorých vyzerá blondínka ako bábika. Škoda, že keď sa postaví na pódium, vznikajú nie príliš lichotivé zábery.

Speváčku Anastaciu netreba svetu zvlášť predstavovať. V minulosti bola pravidelnou súčasťou hudobných rebríčkov a je známa aj ako odvážna bojovníčka so zákernou rakovinou. Muži v jej prípade obdivovali nielen talent a silu, ale tiež sexepíl, ktorý jej nikdy nechýbal. Ako sa zdá, na rozdávanie ho má i pár rokov pred 50-tkou. 


Pozrite si tiež: Divná tvár krásnej speváčky: Preboha, je to vôbec ona?!


Anastacia sa totiž netají tým, že je fanúšičkou botoxových injekcií. „Myslím si, že sú skvelé,” pochvaľovala si ich v jednom z rozhovorov. Omladzujúce kúry prinášajú ovocie a blondínka na svoj vek rozhodne nevyzerá. Ruky a nohy však môže bozkávať aj svojmu vizážistovi a kaderníkovi. Tí sa pravidelne starajú o to, aby bola interpretka krásna ako obrázok.

Keď sa však Anastacia ocitne na pódiu, všetka snaha je zbytočná. Svedčia o tom, zábery z jej koncertov, na ktorých má speváčka od krásky ďaleko. Sú pre ňu totiž typické prehnané grimasy a gestikulácia, a tak má málokedy z vystúpenia vydarený záber. 

Blondínka by si do budúcna mala dať pozor aj na výber outfitov. Jej postavička už nie je taká štíhla ako kedysi. Keď sa Anastacia na posledné vystúpenie obliekla do čipkovaného korzetu, vypasovaných džínsov a voľného kimona, vyzerala akosi mohutne a mľandravo. 

Anastacia už dávno nemá tú dokonalú postavičku ako kedysi. Provokatívnych outfitov sa však nemieni vzdať, a tak si opticky zbytočne pridáva kilá navyše.
Zobraziť galériu (11)
Anastacia už dávno nemá tú dokonalú postavičku ako kedysi. Provokatívnych outfitov sa však nemieni vzdať, a tak si opticky zbytočne pridáva kilá navyše.

Viac o téme: Anastacia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu