Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

PRVÉ MENO markizáckeho Let's Dance ZNÁME: Na parket sa postaví hviezda seriálu Dunaj!

Prvá celebritná tanečnica odhalená! Zobraziť galériu (4)
Prvá celebritná tanečnica odhalená! (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Tento rok sa opäť dočkáme obľúbenej tanečnej šou Let's Dance. Televízia Markíza aktuálne odhalila meno prvého človeka, ktorý sa postaví na parket. Je to hviezda Dunaja!

Obľúbená zábavno-tanečná šou Let's Dance sa opäť vracia na obrazovky televízie Markíza. Diváci sa môžu tešiť na nové tváre, ktoré ukážu svoje tanečné zručnosti. Tie sa budú učiť pri profesionálnych tanečníkoch.

Jednou z tancujúcich v deviatom ročníku bude aj herečka z markizáckeho seriálu Dunaj, k vašim službám Petra Dubayová. Exkluzívne túto informáciu priniesol web markiza.sk. Správu o tom, že zahviezdi na parkete, sa dozvedela priamo počas seriálového natáčania!

PRVÉ MENO markizáckeho Let's
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Sme veľmi radi, že môžeme potvrdiť prvú účinkujúcu najúspešnejšej šou Let's Dance, ktorou je mladá talentovaná herečka Petra Dubayová. S jej výrazným hereckým talentom a s prirodzenou muzikálnosťou nás určite čakajú nezabudnuteľné tanečné momenty,“ odkazuje divákom televízia Markíza.

„Petra divákov už očarila svojím hereckým talentom v najpopulárnejšom seriáli minulého roka Dunaj, k vašim službám a verím, že teraz rovnako zažiari aj na tanečnom parkete našej šou. Myslím si, že pre tanečných súperov bude Petra veľkou konkurenciou,“ vyjadril sa kreatívny producent a režisér Let's Dance Pepe Majeský. Ako si s novou výzvou v jej živote poradí, môžete sledovať na Markíze už na jar 2024. Rozhodne sa bude na čo pozerať!

Petra Dubayová
Zobraziť galériu (4)
Petra Dubayová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Petra Dubayová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu