Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Druhá tvár Koleníkovej sexi milenky: Evu z Dunaja žerú všetky deti!

Petra Dubayová
Petra Dubayová (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - To je ale prekvapenie! Mladučká hviezda z markizáckeho seriálu Dunaj, k vašim službám má dve tváre. Na televíznych obrazovkách vystupuje ako sexi milenka hereckého kolegu Jána Koleníka a v súkromí... Učarovali jej detské pesničky! Povedali by ste to na ňu?

Herečka Petra Dubayová sa momentálne objavuje na markizáckych obrazovkách v dobovom seriáli Dunaj, k vašim službám. Stvárňuje v ňom predavačku Evu, ktorá si túži splniť svoj veľký sen, a to stať sa speváčkou. Po tom, ako zazneli krásne tóny z jej hrdla, bolo všetkým jasné, že sa Petra okrem herectva v skutočnosti venuje aj spevu. 

V seriáli sa ukazuje ako sexi milenka vplyvného muža, nemeckého vojenského pridelenca Waltera Klausa, ktorého stvárňuje herec Ján Koleník. Petra určite nepôsobí ako nevinné dievčatko, no jej alter ego hovorí o inom. Mnohí o hnedovláske nevedia, aký žáner hudby jej učaroval a kde vystupuje.

Pôvabnú Seredčanku žerú všetky deti! Pred tromi rokmi totiž začala vystupovať v úspešnom hudobno-zábavnom projekte Spievankovo, v ktorom pôsobí dodnes. Skalnými členmi a zakladateľmi spomínaného detského projektu sú Spievanka, Mária Podhradská a Zahrajko, Richard Čanaky.

Petra bola akýmsi osviežením celej formácie. Začínala v úlohe Píšťalky Tidlalky v spievankovskom muzikáli Angličanina, kde s jej kolegami hravou formou učili deti hovoriť cudzím jazykom, teda angličtinou. Na vystúpeniach tiež zvykne vystriedať hlavnú postavu celého projektu - Spievanku.

Hviezda markizáckeho seriálu sa v súkromí objavuje v zábavným kostýmoch, s copíkmi na hlave a hravým mejkapom na tvári. Povedali by ste to na ňu?

Viac o téme: Ján KoleníkPetra DubayováDunaj k vašim službám
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu