Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Sexbomba Belohorcová bez podprsenky: Wau, to je ale pohľad!

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (4)
Zuzana Belohorcová (Zdroj: Instagram ZB)

PRAHA – Odvážna cica! Bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová (41), ktorá už dlhé roky žije na slnečnom Miami, nedávno zavítala s rodinkou na letnú dovolenku do Prahy a rozhodla sa tu podstúpiť zmenu. Takto vynovená sa napokon objavila na istej párty, kde zaujala nielen svojím novým zovňajškom, ale aj sexi outfitom. Veď pozrite!

Provokovala! Zuzana Belohorcová nie je žiadna hanblivka. Známa blondínka naopak svojich fanúšikov veľmi rada dráždi horúcimi zábermi na sociálnych sieťach. Svojej povesti nezostala nič dlžná ani v týchto dňoch, keď na Instagrame zverejnila fotografiu, ktorá pošteklila zmysly mnohých pánov.

Pochválila sa nielen zmenou imidžu, keď si svoje krátke blond vlasy nechala predĺžiť, ale aj poriadne zmyselným outfitom. Zuzana si totižto obliekla čierny obtiahnutý overal s hlbokým výstrihom po pupok, z ktorého jej takmer vypadli prsia. „Dnes večer za odvážnu cicu micu. Už ako dlhovláska, bolo super,“ napísala Belohorcová na sociálnej sieti. Aj napriek pribúdajúcim rokom neustále dokazuje, že je poriadne sexi. Veď posúďte sami!

Sexbomba Belohorcová bez podprsenky:
Zobraziť galériu (4)

Viac o téme: Zuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu