Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Trápenie Petra Cmoríka mesiac po pôrode končí: Konečne sa dočká svojich dvojičiek

Peter Cmorík Zobraziť galériu (5)
Peter Cmorík

BRATISLAVA – Spevák Peter Cmorík (38) je už mesiac hrdým otcom - jeho partnerka Daniela Štrbová, známa ako Daniela Lovlin (29), mu priviedla na svet synčekov Števka a Peťka. Keďže sa dvojičky narodili o 6 týždňov skôr, sú stále v nemocnici. Partnerka sa však pred pár dňami do nemocnice musela vrátiť. V týchto dňoch je už jasné, že trápenie známeho interpreta končí. Spevák sa totižto pochválil, že čoskoro ich pustia všetkých troch domov.

Pred mesiacom sa spevák Peter Cmorík stal dvojnásobným otcom, keď mu partnerka huslistka Daniela porodila dvojičky - chlapcov Števka a Peťka. Keďže sa pôrod nezaobišiel bez komplikácií a chlapci sa na svet vypýtali skôr, deti ostali v starostlivosti lekárov v nemocnici na Antolskej. Domov si spevák odviezol iba partnerku. Tá sa však v sobotu do nemocnice k svojim nedonoseným deťom opäť vrátila, kde je dodnes, kvôli ich adaptácii.

Pred niekoľkými minútami sa však spevák verejne pochválil skvelou správou. „Len som vám chcel, že celá rodinka sme v poriadku a to, že Danielka šla za deťmi do nemocnice, je skvelá vec, pretože už nás pustia a budeme konečne šťastná rodina všetci doma,“ napísal Cmorík na sociálnu sieť, kde mu ihneď množstvo fanúšikov začalo gratulovať.

Zaujímalo nás preto, kedy si po svoju rodinku Peter ide. „Ešte neviem presne kedy a o koľkej. V najbližších dňoch však budeme už všetci spolu,“ priznal nám natešený umelec.

Viac o téme: Peter Cmorík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu