Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

12 rokov po víťazstve v SuperStar: Až teraz sa mu definitívne zmenil život...

Peter Cmorik Zobraziť galériu (5)
Peter Cmorik (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Víťazstvo v SuperStar mu pred 12 rokmi naštartovalo kariéru. V súkromí Petra Cmorika však prišlo k prelomovej udalosti až teraz, niekoľko dní pred jeho dnešnými 38. narodeninami.

Peter Cmorik sa v apríli 2006 stal druhou slovenskou SuperStar. K víťazstvu kráčal priamou cestou od samého začiatku súťaže. Bol jednoducho najvýraznejším súťažiacim, ktorý snáď ani raz nezaváhal a jeho výkony boli stabilne na výbornej úrovni. 

Peter Cmorik
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: SITA)

Vďaka výhre sa stal známym a podarilo sa mu naštartovať spevácku kariéru. Dnes je už stabilnou súčasťou slovenského šoubiznisu. A po rokoch úspešného pôsobenia na scéne prišlo k prelomovým udalostiam aj v jeho súkromí. 

V roku 2016 sa Peter dal dokopy s talentovanou huslistkou Danielou Štrbovou, no ich vzťah sa prevalil až vo februári 2017. A koncom minulého roka už svetu oznamovali šťastnú správu – v apríli sa mali stať rodičmi. 

12 rokov po víťazstve
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook D.Š.)

Chlapci Štefan a Peter sa nakoniec vypýtali na svet skôr. Hudobníčka porodila už minulý piatok, necelý týždeň pred dnešnými Cmorikovými narodeninami. „Ako čerstvý otec som zamilovaný do našich detí. Sú úžasné, tešíme sa z každej chvíle, ktorú trávime s nimi. Je to najväčšia energia, akú som kedy zažil,” vyznal sa pre topky.sk spevák. 

Synov zatiaľ nemá doma. Keďže sa narodili predčasne, lekári ich budú mať pod dozorom zrejme trochu dlhšie. „Ešte ostanú chvíľu v nemocnici, ale darí sa im a z toho máme veľkú radosť,” povedal nám Peter. Ten má tento rok mimoriadne plodný, keďže okrem dvoch synov sa mu „narodí” aj nový album s názvom Životom. 

Cmorikov singel Každá minúta:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: archív speváka)

Viac o téme: Peter Cmorik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu