Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Exmanželia Farkašová a Mikulčík opäť spolu: Stará láska nehrdzavie, tvrdí Kristína!

Kristína Farkašová a Kamil Mikulčík Zobraziť galériu (6)
Kristína Farkašová a Kamil Mikulčík

BRATISLAVA – Toto nik nečakal! Herečka Kristína Farkašová (34), ktorá pred pár mesiacmi priznala rozchod s partnerom Jurajom Hajdinom (40), sa objavila na verejnosti po boku svojho exmanžela Kamila Mikulčíka (39). Ihneď to vyvolalo rôzne špekulácie. Zisťovali sme preto, aký má dvojica momentálne vzťah a či aj v ich prípade platí známa fráza – Stará láska nehrdzavie! Odpoveď mnohých prekvapí...

Herečka a spisovateľka Kristína Farkašová a jojkársky redaktor Juraj Hajdin tvorili roky harmonický pár - teda aspoň na prvý pohľad. V decembri minulého roka však brunetka topkám priznala, že je už dlhšie ich láske koniec. Ich vzťah nezachránil ani fakt, že majú spolu trojročné dvojičky.

Pred pár dňami sa Kristína objavila na verejnosti po boku svojho exmanžela Kamila Mikulčíka. Nešlo však o žiadne tajné rande, ale o krst herečkinej knihy, kde jej Kamil robil hudobný sprievod. Napriek tomu mnohí začali špekulovať, či je medzi nimi opäť niečo viac než kamarátsky vzťah.

„My máme úplne perfektný vzťah. My sme sa rozhodne ľudsky nikdy nerozišli. Nemá na mňa čas, a potom keď má čas, ja nemám, ale my sa máme strašne radi a veľmi sa podporujeme a snažíme si pomáhať. A myslím si, že keby čokoľvek potreboval, tak sa môže na mňa spoľahnúť, že za ním vyštartujem a myslím si, že je to aj opačne, akurát on by meškal,“ priznala nám bez okolkov Kristína.

Na otázku, či v ich prípade náhodou neplatí známa fráza „stará láska nehrdzavie“, prekvapivo odvetila: „Žiadna moja stará láska nehrdzavie, pretože si vážim všetok čas, ktorý som s láskou strávila s niekým. Viem prečo som si ho vážila alebo vážim, takže stará láska podľa mňa naozaj nehrdzavie. Neviem sa dlho hnevať na ľudí, na čo aj. Kamil tu bol na mojom krste hudobným hosťom, nakoľko robí výbornú hudbu a ja by som bola rada, aby ju spozalo čo najviac ľudí.“ Zrejme iba časť ukáže, či sa medzi nimi rozdúcha aj stará iskra a ich kamarátsky vzťah prerastie opäť do lásky...

Viac o téme: Kamil MikulčíkKristína Farkašová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu