Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Vodička rozvozu odmietla doručiť objednávku nudistovi: Toto jej poslal! Ľudia zúria

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

USA – Vodička DoorDash, prevádzkovateľa online platformu na objednávanie a donášku jedla, prezradila, že ju spoločnosť potrestala za to, že odmietla doručiť objednávku nudistovi. Ľudia sa postavili na jej stranu a tvrdia, že zákazník je strašidelný.

Žena o nepríjemnom incidente, ktorý sa odohral minulý víkend, informovala v príspevku na Reddite. „Dostala som ponuku na donášku jedla niečo vyše 12 kilometrov za 10,50 dolára (9,80 eur),“ vysvetlila vodička. „Za normálnych okolností by som túto ponuku neprijala, ale bolo to na konci mojej zmeny a bolo to po ceste domov, takže som to vzala,“ napísala ďalej. Keď prišla do reštaurácie, jedlo ešte nebolo hotové, a tak čakala. „Dostala som správu od zákazníka: ‚Aby ste vedeli, som nudista a otvorím nahý.‘ Odpovedala som: ‚Dobre, potom to zruším‘ a odišla som k autu zavolať na podporu,“ uviedla žena.

Vodička rozvozu odmietla doručiť
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Zostala však zostala v šoku, keď jej zamestnanec na linke podpory DoorDash údajne povedal, že nebude môcť zrušiť objednávku. „V podstate mi povedali, že to nie je dosť dobrý dôvod, a ak zruším objednávku, moje hodnotenie sa zníži a nedostanem nič,“ prezradila. Rozčúlilo ju, že ju spoločnosť nútila doručiť jedlo nahému mužovi. Nechápe, prečo bol pre muža problém obliecť si aspoň župan a neakceptoval to, že niekomu môže byť takáto nahota nepríjemná. Vysvetlila tiež, že by jej ako žene bolo nepríjemné byť osamote s nahým mužom, ktorého nepozná.

Na príspevok zareagovali stovky používateľov Redditu, pričom drvivá väčšina súhlasila s tým, že nemenovaný zákazník bol strašidelný. „Ak ste nudista, vyberte možnosť zanechania objednávky pred dverami. Nie som vodič, takže neviem, či existuje spôsob, ako nahlásiť zákazníka, ale rozhodne by ste mali,“ napísal jeden z komentujúcich. Iný uviedol, že vodička mala pravdepodobne na linke podpory osobu, ktorá nedokázala pochopiť jej obavy.

Viac o téme: VodičkaNudistaRozvoz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu