Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Farkašovej dobre strážené tajomstvo: Má nového chlapa!

Kristína Farkašová Zobraziť galériu (5)
Kristína Farkašová

BRATISLAVA - Talentovaná herečka Kristína Farkašová (34) nám v decembri minulého roka priznala rozchod po 6 rokoch vzťahu s otcom svojich dvojičiek - reportérom Jurajom Hajdinom (40) a teraz priznala, že už nie je sama. Po svojom boku má nového priateľa.

Kristína Farkašová je nielen skvelá herečka, spisovateľka, ale aj mama trojročných dvojičiek Matildy a Ely, ktorá sa koncom minulého roka rozišla s partnerom Jurajom Hajdinom. Ich vzťah už bol dlhší čas v troskách, no rozchod vyplával na povrch až neskôr.

Teraz je však opäť zamilovaná. Podľa nášho zdroja sa už dlhšie stretáva s mužom, s ktorým ju spája spoločná práca. „Áno, mám nového priateľa, ale k svojmu súkromiu sa viac nechcem vyjadrovať,“ povedala topkám Farkašová.

Nám sa však podarilo o jej novej láske zistiť niečo viac. „Volá sa Peter, má 35 rokov a má na starosti produkciu tričiek, ktoré navrhuje Kristína,“ povedal nám človek blízky herečke. Dokonca nám prezradil, že si jej nový priateľ dobre rozumie aj s Farkašovej rodičmi. „Často chodí navštevovať Kristíninho otca do Olomouckej nemocnice, aj ho tam vozil. Operovali mu totižto koleno,“ dozvedáme sa. Ako sa zdá, nového partnera jej schválili aj rodičia, ktorí sú zrejme radi, že Kristína je konečne opäť šťastná. Gratulujeme!

Viac o téme: Kristína Farkašová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu