Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rozídená Farkašová neudržala emócie: Rozplakala sa na verejnosti!

Kristína Farkašová Zobraziť galériu (13)
Kristína Farkašová

BRATISLAVA - Toto ju dohnalo k slzám! Nie je to tak dávno, čo sa na verejnosť dostali informácie o tom, že herečka a spisovateľka Kristína Farkašová (34) sa rozišla so svojím partnerom a otcom jej dvojičiek Jurajom Hajdinom (39). V utorok večer brunetku mnohí jej fanúšikovia videli so slzami v očiach.

Neudržala emócie! Kristína Farkašová neprežíva v súkromí práve najveselšie obdobie. Pred niekoľkými mesiacmi  totiž priznala rozchod s jej partnerom a otcom dvojičiek Matildy a Ely Jurajom Hajdinom.


Šok! Ďalší prominentný pár sa rozpadol: Farkašová priznala rozchod s otcom jej dvojičiek!


V utorok večer sme herečku stretli v centre Bratislavy, kde v istom kníhkupectve krstila svoju druhú knihu s názvom Stále som mama. V momente, ako spustila svoju ďakovnú reč pred davom jej priaznivcov, sa kráska nečakane rozplakala. Neudržala dojatie a začal sa jej chvieť hlas a sama verejne poznamenala, že už plače.

„Taká som ja, že revem na staré kolená. Lebo strašne dojemné veci sa tu diali a prišli aj ľudia, ktorých som nečakala, že prídu. A je to také príjemné, keď vieš, že ťa má niekto rád, nie? A nielen na Valentína,“ priznala Kristína topkám dôvod, prečo sa pred zrakmi všetkých rozplakala. Zaujímalo nás aj to, prečo si vybrala dátum krstu práve na deň zamilovaných. Že by kvôli tomu, že je rozídená a tento sviatok nemusí? „Nie, mali voľný termín a ja tiež. A potom sme to povýšili, veď je to o láske kniha,“ priznala so smiechom herečka.

Brunetka dokonca netajila, že sa jej táto druhá kniha písala horšie ako jej prvotina. „Písala sa mi horšie, lebo som bola unavená, jednak z tej prvej, lebo to bola celkom morda. Ja som nečakala, že je to také náročné a čo všetko to obnáša, ale bolo mi ľúto prestať písať týždenník dievčatám, lebo si myslím, že je to také výnimočné. Ja by som bola rada, keby som taký mala z môjho detstva. Takže ma ukecali všetci z môjho okolia, čo čítali prvú. Aj keď väčšinou druhé diely bývajú veľká blbosť, ale dúfam, že to nebude prípad mojej knižky,“ dodala na záver Farkašová.

VIDEO: Časť ďakovnej reči Kristíny Farkašovej, pri ktorej sa jej chvel hlas a aj sa rozplakala

Kristína Farkašová krst knihy

Viac o téme: Kristína Farkašová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu