Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

A je to vonku: Farkašovej ex priznal starú lásku!

Kamil Mikulčík Zobraziť galériu (5)
Kamil Mikulčík (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Tajnostkári! Exmanžel Kristíny Farkašovej (34) – Kamil Mikulčík (39) – tvoril v minulosti pár aj s ďalšou celebritnou dámou. Toto dobre strážené tajomstvo prasklo nedávno rovno pred televíznymi kamerami. Chtiac-nechtiac to totiž potvrdili samotní aktéri. Fúha, tak toto naozaj nik nečakal!

Nedávno sa v našom hlavnom meste konal krst detskej knižky spisovateľky Hany Lasicovej, ktorá si pri tejto príležitosti prizvala ako špeciálneho hudobného hosťa exmanžela Kristíny Farkašovej –Kamila Mikulčíka. A hoci ich stretnutie vyzeralo na prvý pohľad celkom nevinne, rovno pred jojkárskymi kamerami vyplávalo na povrch jedno dobre strážené tajomstvo.

A teda, že Kamil a Hana tvorili kedysi pár. „Prvý raz sme sa stretli na Plese v opere,“ povedal pre Topstar herec. Ten zároveň dodal, že práve tam medzi nimi preskočila povestná iskra. „Pri všetkej počestnosti sme si padli do oka,“ pokračoval Mikulčík. „Kamil bol môj frajer,“ potvrdila túto informáciu aj Lasicová, ktorá je zadaná a so svojím životným partnerom vychováva už dve ratolesti.

Podľa našich informácii išlo o krátky románik, ktorý vzplanul pred dlhými 12-timi rokmi. V konečnom dôsledku je však viac než sympatické, že zostali v kontakte a aj naďalej udržiavajú dobré, kamarátske vzťahy.

Viac o téme: Kamil MikulčíkKristína Farkašová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu