Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šok! Ďalší prominentný pár sa rozpadol: Farkašová priznala rozchod s otcom jej dvojičiek!

Kristína Farkašová sa rozišla s otcom svojich detí. Zobraziť galériu (4)
Kristína Farkašová sa rozišla s otcom svojich detí.

BRATISLAVA - Aj oni sa rozišli! Kristína Farkašová (34) a jojkársky redaktor Juraj Hajdin (40) tvorili harmonický pár - teda aspoň na prvý pohľad. Aktuálne je totiž tomuto vzťahu koniec. Prečítajte si slová samotnej herečky!

Jesenné obdobie zdá sa nepraje slovenským prominetným vzťahom. Po tom, čo sa na verejnosť dostala informácia o tom, že to škrípe medzi moderátorkou Miriam Kalisovou a jej manželom Martinom Šmahelom, sa rozpadol ďalší verejne známy pár. 


Šok! Manželstvo markizáčky Kalisovej a Šmahela v troskách: Miriam prehovorila!


Temperamentná herečka Kristína Farkašová sa rozišla s partnerom a otcom svojich dvojičiek, jojkárskym redaktorom Jurajom Hajdinom. Dvojica síce žije v spoločnej domácnosti, no už dávno nie ako rodina. „Nie, netvoríme pár,“ potvrdila pre Topky.sk Farkašová. Čo bolo príčinou krachu, však sama nevie definovať. 

„Ťažko povedať, čo sa presne stalo a vynášať súdy, nakoľko máme na to každý subjektívny názor. Tak to predsa býva. Skrátka sme asi obaja dorástli iným smerom a napriek pokusom zladiť sa, to nešlo. Nebolo to rozhodnutie jedného dňa,“ dodala Kristína. 

To však nie je jediná bolestivá rana, ktorá známu Slovenku v týchto dňoch trápi. Ako sa totiž umelkyňa podelila na sociálnej sieti Facebook, prišla aj o svoju milovanú fenku Pompi, ktorá pri nej verne stála dlhých 14 rokov. „Pompi to dala na dámu, prišla za nami do kuchyne, ľahla si pokojne... A do poslednej chvíle sme ju všetci hladkali a boškali,“ napísala Kristína. 

Viac o téme: Kristína Farkašová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu