Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Otec na FOTO je hrdinom dnešnej doby: Za to, čo napísal na Facebook o exmanželke

Vzorný otec
Vzorný otec (Zdroj: Facebook/Love What Matters)

WASHINGTON - Narodeniny bývalej manželky oslávil rozvedený muž na fotografii tak, ako keby sa manželia nikdy neoddelili. Dôvod svojho správania objasnil na Facebooku, za čo získal státisíce fanúšikov. Jeho odkaz môže byť vzorom aj pre iných ľudí.

Rozvedení manželia sa k sebe nemusia správať ako cudzinci. Najmä, ak z bývalého vzťahu ostali deti, ktoré potrebujú oboch rodičov. Muž na fotografii na facebookovej stránke Love What Matters opísal, ako sa správa k bývalej partnerke po rozvode a zaslúžil si obrovský obdiv. Zdôraznil, že ľudia sklamaní zo vzťahu na seba nemusia byť zlí a nepríjemní.

Najneuveriteľnejší záver partnerského výskumu: Ostaňte v nešťastnom manželstve, oplatí sa to

„Dnes má moja bývalá manželka narodeniny, tak som skoro ráno vstal, aby som jej priniesol kvety, gratulačnú pohľadnicu a dar,“ napísal exmanžel. Dôvodom bola jeho snaha potešiť nielen bývalú manželku, ale aj deti, s ktorými chcel na raňajky stráviť čas a pomôcť im s ich prípravou.

Hoci sa muža jeho súčasná partnerka pýta, prečo expartnerke venuje toľko pozornosti, nehodlá prestať. Dôvodom sú dve deti, ktoré s ňou zdieľa. „To, ako sa správam k ich mame, čo vidia, ich výrazne formuje a ovplyvňuje ich vnímanie vzťahov. Myslím, že v mojom prípade ešte viac, pretože sme sa rozviedli,“ vysvetlil. Nad rozvodom sa preto duchaplne povzniesol a chce byť príkladom pre svoje deti. Svet podľa neho potrebuje silné ženy a silných mužov viac, ako inokedy.

...

 

Viac o téme: ExmanželkaRozvod
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu