Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Ženu vydesili zábery z bezpečnostnej kamery: Jej štekajúce psy zrazu stíchli a... Niečo sa k nim blížilo!

(Zdroj: TikTok/shannyfantg)

USA – Bez ohľadu na to, či na duchov veríte alebo nie, niektoré strašidelné zábery je len ťažké racionálne vysvetliť. Príkladom je aj video, ktoré bolo na TikToku publikované ešte v roku 2021, no opäť sa stalo virálnym. Zachytáva dvoch psov v klietke, ku ktorým sa zrejme priblížil duch.

Žena známa len ako Shanny publikovala na TikToku video, ktoré zachytáva ducha v jej dome. Strašidelné zábery nasnímala bezpečnostná kamera v jednej z izieb. Vo videu vidno dvoch psov v klietke, ktorí štekajú, náhle však prestanú a začnú okolo seba ňuchať. „Prepáčte za nepríjemné štekanie na začiatku. Sledujte môjho čierneho psa. Duch mu zložil obojok v klietke,“ pripísala žena k záberom.

@shannyfantg sorry for the obnoxious barking at the beginning. watch my black dog. ghost takes her collar off in her crate. #fyp #ghost #dog #scary #wtf ♬ original sound - Tara green

Čierny pes, ktorý je v klietke napravo, začne kňučať a zrazu ustúpi tak ďaleko, ako mu to klietka dovoľuje. Náhle mu spadne obojok. Práve to presvedčilo jeho majiteľku, že v jej dome sa skutočne nachádzal duch. Ani zďaleka nie je jediná, kto si to myslí. Mnohí používatelia sociálnej siete uviedli, že presvedčivejšie video ešte nevideli. „Obaja boli ticho... cítili energiu,“ napísal jeden z komentujúcich. „To ticho bolo znepokojujúce,“ pridal sa druhý. „Niečo, čo sa nepáči psom, sa nepáči ani mne,“ dodal tretí.

Iní navrhli, že obojok sa zachytil na jednej z tyčí kovovej klietky, čo spôsobilo, že sa uvoľnil. „Obojok bol prichytená na klietke, keď pes otočil hlavu, odopol sa. Pes sa pri odopnutí obojku zľakol a odskočil. No tak, ľudia,“ poznamenal komentujúci. „Jediná vec, ktorá by dávala zmysel, okrem ducha (v ktorého verím), je, že obojok bol príliš tesný, a keď pes otočil hlavu, odopol sa. Pes sa zľakol a odskočil,“ uviedol ďalší.

Viac o téme: DuchPsy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu