Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Pallová provokuje z luxusnej dovolenky: Pani doktorka, neprehnali ste to trochu?

Alena Pallová Zobraziť galériu (5)
Alena Pallová (Zdroj: Instagram A.P.)

SAINT TROPEZ - Tak toto je extrém! Prominentná lekárka Alena Pallová (37) si aktuálne užíva chvíle oddychu a luxusu vo francúzskom Saint Tropez. O slnečné zážitky sa plavovláska samozrejme nezabúda podeliť ani so svojimi priaznivcami na sociálnej sieti. Najnovšie im však naservírovala záber, pri ktorom už mnohí nad ňou dvíhajú varovný prst.

Doktorka Alena Pallová je majiteľkou kliniky krásy a do povedomia slovenskej verejnosti sa dostala aj vďaka tomu, že medzi jej klientelu patria viaceré známe osobnosti. V týchto dňoch však prominentná lekárka odložila pracovné povinnosti bokom a užíva si letné dni plné exotiky na luxusných dovolenkových destináciách.

Popri šantení v mori však plavovláska nezabúda ani na svojich fanúšikov na sociálnych sieťach, ktorým pravidelne posiela horúce letné pozdravy. Tentoraz ich provokovala v dvojdielnych bikinách priamo zo slnečného Saint Tropez. Na tom by ale nebolo nič zvláštne, no pri pohľade na ňu sa vynárajú otázky, či to s tým pravidelným slnením sa už predsa len nepreháňa.

Jej pokožka je totiž po častom opaľovaní až príliš hnedá a aj v tomto prípade by sa dalo povedať, že menej je niekedy viac. Po zvyšok dovolenky by si tak mala blond doktorka radšej dávať väčší pozor na ostré slnečné lúče a viac sa chrániť opaľovacím krémom.

Pallová provokuje z luxusnej
Zobraziť galériu (5)

Viac o téme: Alena Pallová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu