Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slovenská víťazka svetovej miss: Aha, ako jej zrazu narástli prsia!

Katarína Manová Zobraziť galériu (6)
Katarína Manová

SARDÍNIA - Hotový zázrak! Bývalá misska Katarína Manová (28) vyzerá skvele a je plná energie. Blondínka totiž momentálne prežíva jedno z najkrajších období vo svojom živote. Pod srdcom nosí svojho prvého potomka a o radostné chvíle zo sladkého očakávania sa pravidelne delí aj so svojimi fanúšikmi. Budúca mamička im najnovšie naservírovala záber z dovolenky, na ktorom obnažila nielen tehotenské bruško, ale aj zväčšené vnady.

Atraktívna Slovenka Katarína Manová sa zapísala do povedomia slovenskej verejnosti už v roku 2006, keď sa stala 1. vicemiss Universe SR. Svoj úspech následne znásobila aj ďalšou výhrou, keď zvíťazila na medzinárodnej súťaži krásy Miss Intercontinental.

Odvtedy však ubehlo už dlhých 10 rokov a v súčasnosti prežíva táto krehká blondínka azda tie najkrajšie chvíle svojho života. Sestra prominentnej lekárky Aleny Pallovej je už totiž nejaký ten rok vydatá a o niekoľko mesiacov privedie na svet aj svoje vytúžené bábätko.

Stav radostného očakávania si Katka užíva plnými dúškami, čo potvrdila aj nedávno, keď na sociálnej sieti zverejnila fotografiu z exotickej Sardínie. Na internete sa pochválila snímkou, na ktorej pózuje s vypuklým tehotenským bruškom.

Mnohých však najskôr upútalo niečo celkom iné. Modelka totiž odhalila v úsporných bikinách aj do očí bijúce napumpované prednosti. Sympatická plavovláska, ktorá azda nikdy nemala čo i len gram tuku navyše sa tak v súčasnosti hrdí celkom inými tvarmi. Treba ale uznať, že jej kráse neublížilo ani tehotenstvo. Ba čo viac, budúca mamička vyzerá možno ešte lepšie ako kedysi. Čo poviete?

Viac o téme: Katarína Manová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu