Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Verešová v šoku: Týmto ma chcú zdiskreditovať!

Andrea Verešová Zobraziť galériu (12)
Andrea Verešová

PRAHA - Chybička krásy?! Andrea Verešová (35) je pre mnohých stelesnením dokonalosti. Aj po dvoch deťoch má skvelú postavu a modelingové ponuky sa jej len tak hrnú. Stále predvádza dokonca aj spodnú bielizeň. Po minulotýždňovej módnej prehliadke sa však objavili fotky, ktoré majú dokázať, že ani ona nie je bezchybná - na zadku má vraj strie. No podľa tmavovlásky to má byť celé podvod a ktosi ju chce zdiskreditovať.

Slovensko je plné krásnych žien – to jednoznačne potvrdzuje aj najkrajšia Slovenka z roku 1999 Andrea Verešová. Veď tmavovláska aj po dvoch pôrodoch ohuruje bezchybným výzorom aj postavou. No podľa niektorých až taká dokonalá nie je. 

Po minulotýždňovej prehliadke spodnej bielizne, sa totiž objavili fotky, ktoré majú dokázať, že aj slovenská kráska je len obyčajnou ženou, ktorá tiež trpí nedostatkami. Detailná fotka jej zadku má totiž zachytávať strie. 

Na prvý pohľad však ťažko povedať, či skutočne ide o ryhy na koži alebo sa jej pokožka skrátka len otlačila po dlhom sedení. Jedno je však isté, hoci na väčšine záberov má modelka dokonalý zadok, na jednej fotke skutočne vidieť čosi, čo sa podobá na spomínanú chybičku krásy. 

Verešová je však z tohto zistenia v šoku. Nič také sa totiž podľa jej vlastných slov na jej pozadí nenachádza. „Ja na žiadnej fotke strie nevidím, maximálne tiene, vďaka zlému osvetleniu, ktoré sa pri pohybe menilo. Každopádne za chyby sa nehanbím, veď sme všetci iba ľudia, ale strie ani celulitídu našťastie zatiaľ nemám,“ povedala nám kráska. 

Tvrdeniami, že to tak je, ju vraj ktosi chce len zdiskreditovať. „Človeka takéto slová zamrzia. Je normálne, že sa koža pri chôdzi v istom momente krčí, navyše tam bolo zlé svetlo. Je mnoho fotiek, z ktorých sa dá objektívne posúdiť, ako môj zadok vyzerá. Toto je skrátka len niekoho snaha mi uškodiť,“ vysvetlila nám Verešová.

Je pravda, že tvrdenia o nedokonalom tele by jej ako modelke, ktorá predvádza aj miniatúrne kúsky spodnej bielizne, mohli profesijne ublížiť „Snažím sa byť profesionálkou, na svojom tele makám a potom sa objavia na webe správy, ktoré vás chcú zdiskreditovať. Je mi to ľúto,“ uviedla na záver Andrea. 

Na jednej z fotiek z nedávnej módnej prehliadky má Andrea Verešová na zadku jemné ryhy. Objavili sa tvrdenia, že ide o strie.
Zobraziť galériu (12)
Na jednej z fotiek z nedávnej módnej prehliadky má Andrea Verešová na zadku jemné ryhy. Objavili sa tvrdenia, že ide o strie.  (Zdroj: Profimedia)

Na ďalších fotkách by ste na zadku Andrey Verešovej strie hľadali márne. Stále sa pýši výstavným zadkom.
Zobraziť galériu (12)
Na ďalších fotkách by ste na zadku Andrey Verešovej strie hľadali márne. Stále sa pýši výstavným zadkom.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu