Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Verešová pod paľbou kritiky: Týmto sa ľuďom úplne zhnusila!

Andrea Verešová Zobraziť galériu (7)
Andrea Verešová

PRAHA - Chybný krok! Slovo luxus sa mnohým spája s rýchlymi autami, drahými kovmi, ale aj diamantmi, či pravými kožušinami. Veľkou milovníčkou huňatých doplnkov je aj modelka Andrea Verešová (35). A nedávno sa na sociálnej sieti Facebook vyjadrila ku kritike na adresu nositeľov kožuchov. To však robiť ani nemala - svojimi slovami sa totiž ľuďom totálne zhnusila.

Dlhý huňatý kožuch, lesklý golier či chlpatá pelerína... K luxusnému spôsobu života doplnky z pravej kožušiny jednoducho patria. Rady sa nimi pýšia aj mnohé známe tváre slovenského šoubiznisu. A jednou z takých je aj modelka Andrea Verešová.

No v kožuchoch sa neobjavuje len na prehliadkových mólach, ale zopár luxusných kúskov sa nachádza aj v jej súkromnom šatníku. A práve kvôli tomu si tmavovláska už niekoľkokrát na svoju adresu vypočula tvrdé slová kritiky.

Minulý týždeň sa kráska na Facebooku rozhodla k tejto veci vyjadriť. „Nechápem, čo máte proti kožuchom. Nejete mäso? Nenosíte koženú obuv, opasky, atď...? Vaše názory mi prídu farizejské a absurdné... Odpradávna sa kožuchy nosili a boli dôležitou súčasťou ľudstva... Nebudem súčasťou vášho pokryteckého štýlu života!“ napísala na svoju stránku modelka. To však radšej ani robiť nemala.

Kvôli svojim slovám sa totiž mnohým ľuďom úplne zhnusila. „Andrea Verešová, nie sme v praveku, aby sa nedali pravé nahradiť umelými. Dala by som vám pozerať sa na to, ako tie zvieratá trpia, keď ich trápia aj zaživa. A tieto zvieratá sú zabíjané len na kožuchy, nie na mäso. Boli ste mi sympatická, ale odteraz mám na vás iný názor. Lebo kvôli takýmto fiflenám sa toto všetko deje,“ pustili sa do krásky fanúšikovia. „Líška falošná, kožúška sa ti žiada? Vráť sa do jaskyne, ty vyumelkovaná atrapa,“ objavili sa komentáre na brunetkinom profile. 

Slová známej Slovenky rozohnili aj milovníkov zvierat združených na stránke Nemé tváre, ktorí Verešovú vôbec nešetrili. „WOW, tá ženská je pekne mimo! A to nielen čo sa týka gramatiky. Tupé naše celebrity,“ napísali k Verešovej kontroverznému príspevku. Ten už síce modelka zo svojho profilu na sociálnej sieti vymazala, no ľudia ho stihli zaznamenať a zachovať. 

Príspevok Andrey Verešovej na Facebooku nerozohnil len jej fanúšikov, ale aj ochranárov zvierat.
Zobraziť galériu (7)
Príspevok Andrey Verešovej na Facebooku nerozohnil len jej fanúšikov, ale aj ochranárov zvierat.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu