Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Erotická FOTO Andrey Verešovej: Hodnota sexepílu... 1200 percent!

Andrea Verešová Zobraziť galériu (5)
Andrea Verešová

PRAHA - No wau! Andrea Verešová (35) je mnohými označovaná za najkrajšiu, či dokonca najsexi ženu Slovenska aj susedného Česka. Svoje kvality napokon pravidelne potvrdzuje aj na sociálnych sieťach, kde denne pridáva obrovské množstvo fotiek. A jednou z tých najnovších mnohým pánom určite niekoľkonásobne zrýchlila tep. Je na nej totiž megasexi. Veď pozrite sami.

Hoci je Andrea Verešová už niekoľko rokov dvojnásobnou mamičkou, stále nemá problém s ukazovaním svojej postavy. Veď hanbiť sa rozhodne nemá za čo. Práve naopak... Dôkazom je aj fotka, ktorú brunetka pred pár dňami zverejnila na sociálnej sieti Instagram. Po jej zhliadnutí sa mnohí páni stopercentne museli oprieť, v inom prípade by skrátka padli na zadok. 

Z erotickej fotky, totiž srší sexepíl, ktorý dosahuje hodnotu minimálne 1200%. Dokonalo tvarovaná Slovenka je na nej oblečená v ultrazvodnom čipkovanom body, ktoré dáva vyniknúť jej správne tvarovaným bokom, štíhlemu drieku a v neposlednom rade plným prsiam. Hriešny look už iba dotvára čierna škraboška na tvári. No posúďte sami, nie je sexi?!

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu