Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Toto jej manžel dovolí? Pozrite, ako sa Verešová vystavuje takmer holá!

Andrea Verešová Zobraziť galériu (6)
Andrea Verešová (Zdroj: profimedia.sk)

TENERIFE – Neustále provokuje! Andrea Verešová patrí medzi najznámejšie slovenské modelky a aj v 35-ke sa môže pochváliť ukážkovou postavičkou. Kráľovná krásy z roku 1999 si momentálne užíva slnko a more na Tenerife. No ani tam nezabudla na svojich fanúšikov a pravidelne ich zásobuje sexi fotografiami na sociálnej sieti. A jedna z nich bezpochyby poriadne rozdráždi mužské zmysly. Len kto vie, čo na jej vystavovanie sa hovorí jej manžel, právnik Daniel Volopich (51)...

Muži pri pohľade na ňu určite slintajú! Bývalá Miss Slovensko 1999 Andrea Verešová má aj po dvoch deťoch dokonalú postavu. Hoci už nemá dvadsať, napriek tomu patrí medzi najvyhľadávanejšie modelky u nás i v Čechách. A dokonca nemá problém sa na móle i mimo neho verejne promenádovať v bielizni, v bikinách či odhaľujúcich šatách.


Verešová bez zábran: Vyvalená pri bazéne... A úplne HOLÁ!

Pohľad pre Bohov: Takto ste odhalenú Verešovú ešte nevideli!


A práve také si nedávno obliekla aj na svojej dovolenke, ktorú aktuálne trávi na ostrove Tenerife. Na sociálnu sieť pridala pre svojich fanúšikov aj poriadne dráždivý záber. Svoje dokonalé sexi krivky sa totiž rozhodla „zahaliť“ do sieťkovaných mini šiat, ktoré odhalili takmer všetko.

Bezpochyby tým poriadne vyburcovala mužské zmysly a pri pohľade na jej zvodné, takmer nahé telíčko, mnohí páni slintali. Niet sa čomu čudovať, veď je to krásna žena. Len ktovie, čo na jej provokovanie hovorí jej manžel Daniel Volopich. Zrejme mu neostáva nič iné, iba to potichučky tolerovať, veď má doma predsa modelku.

Andrea Verešová v sieťkovaných šatách odhalila svoje takmer nahé telo.
Zobraziť galériu (6)
Andrea Verešová v sieťkovaných šatách odhalila svoje takmer nahé telo.  (Zdroj: Instagram AV)

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu