Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Verešovej škandál s fotkami: Po rokoch opäť holá vo vani!

Andrea Verešová Zobraziť galériu (11)
Andrea Verešová

BRATISLAVA – Rada provokuje! Andrea Verešová (35) je bez debaty krásna žena, ktorá sa rada predvádza a ukazuje svoje sexi krivky. Najnovšie svojim fanúšikon na sociálnej sieti ponúkla záber priamo z vane. A pripomenula tým najväčší škandál svojej kariéry. Ešte pred súťažou Miss Slovensko 1999 nafotila pikantné zábery, na ktorých bola úplne nahá v kúpeľni. Na verejnosť sa však dostali až o pár rokov neskôr, keď už bola brunetka naozaj známa, a tak z toho bol slušný poprask.

Odvaha jej nechýba! Andrea Verešová sa do povedomia verejnosti dostala vďaka víťazstvu v Miss Slovensko 1999 a ponuky na modeling sa jej začali potom hrnúť zo všetkých strán. Neskôr dokonca zbalila jedného z najlepších českých hokejistov Jaromíra Jágra a jej sláva stúpala ešte viac.

Dnes už patrí Andrea k tým najznámejším tváram na Slovensku aj v Čechách. A snaží sa byť so svojimi fanúšikmi neustále v kontakte. Zásobuje ich preto na sociálnej sieti zábermi z profesionálneho, ale aj súkromného života.

V týchto dňoch ale poriadne prekvapila, keď zverejnila fotografiu priamo z kúpeľa. Nič intímne síce tentoraz neukázala, no mnohým určite pripomenula škandál spred 12 rokov. Vtedy sa na svetlo sveta dostali snímky, pre ktoré pózovala ešte ako neznáme dievča. A vôbec sa pred fotografom nehanbila. Nechala sa snímať úplne nahá vo vani a nešlo o príliš umelecké diela. Andrea ale asi už na hriechy mladosti zabudla...


Verešová po rokoch odhalila prsia: Takéto ich teraz má... Silikónové!


Andrea Verešová zverejnila fotku, na ktorej je nahá vo vani. Tentokrát však svoje prednosti neukázala.
Zobraziť galériu (11)
Andrea Verešová zverejnila fotku, na ktorej je nahá vo vani. Tentokrát však svoje prednosti neukázala.  (Zdroj: Facebook AV)

Andrea Verešová nafotila v minulosti sériu pikantných záberov vo vani.
Zobraziť galériu (11)
Andrea Verešová nafotila v minulosti sériu pikantných záberov vo vani.

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu