Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Rozmaznaná slovenská sexbomba: Takéto maniere nemajú ani Geissenovci!

Michaela Gašparovičová v týchto dňoch trávi dovolenku na Cypre. Ako tvrdí - poslednýkrát. Zobraziť galériu (5)
Michaela Gašparovičová v týchto dňoch trávi dovolenku na Cypre. Ako tvrdí - poslednýkrát. (Zdroj: Facebook M.G.)

CYPRUS - Ako svetová hviezda! Michaela Gašparovičová (22) sa netají tým, že zo všetkého najviac miluje luxus. Pravidelne sa ním pýši aj na sociálnej sieti Facebook, kde vešia nespočetné množstvo fotiek. S fanúšikmi sa podelila aj o zážitky z aktuálnej dovolenky na Cypre. No to radšej ani robiť nemala. Posťažovala sa totiž, že si niekoľkokrát vymieňala hotelovú izbu a spokojná bola až na šiesty pokus. Slováci ju po tomto označili jednoducho za rozmaznanú. Veď takéto maniere nemajú ani Geissenovci!

Michaela Gašparovičová patrí k známym slečinkám, ktoré sa rady chvália tým, čo majú nové, ako vyzerajú, čo práve jedia alebo kde boli... Robí to prostredníctvom sociálnej siete Facebook, kde pravidelne pridáva množstvo fotiek, ku ktorým nechýbajú ani jej komentáre. No po tom, čo blondínka zavesila na web najnovšie, ju mnohí označujú za neskutočne rozmaznanú.

Mia Bella, ako si blondínka hovorí, si aktuálne užíva dovolenku na Cypre. No kým si skutočne začala vychutnávať relax, najprv predviedla maniere, za aké by sa nemusela hanbiť ani svetová hviezda. „Tak na šiesty pokus, s výmenou troch izieb som konečne spokojná. Prvá bola malá a smrdela, v druhej ma ráno o 7 z vedľajšej izby zobudil malý spratek, ktorý stále vykrikoval, tretia bola ďaleko od pláže, štvrtá taká istá ako prvá, piata výhľad na nejaké kompresory a šiesta je konečne ok,“ napísala na web silikónka, ktorá na záver dodala: „A nie, nie som náročná, ale prečo si nevypýtať niečo lepšie, keď je možnosť?“

Nad týmto statusom však mnohí Slováci, ktorý sledujú jej profil, len krútili hlavami. „Nemám slov na toto, takéto maniere ani Geissenovci nemajú,“ objavilo sa v príspevkoch. „Trošku rozmaznaná,“ pridali sa ďalší. A nechýbalo ani niekoľko vulgárnych slov na jej adresu. Plavovláska si tak nabudúce zrejme dvakrát rozmyslí, čo na svoj Facebook zavesí a čo nie...

Michaela Gašparovičová sa s fanúšikmi podelila o svoju dovolenkovú skúsenosť. Tí ju kvôli tomu označili za rozmaznanú.
Zobraziť galériu (5)
Michaela Gašparovičová sa s fanúšikmi podelila o svoju dovolenkovú skúsenosť. Tí ju kvôli tomu označili za rozmaznanú.  (Zdroj: Facebook M.G.)

Viac o téme: Michaela Gašparovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu