Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hororová noc vyplastikovanej Slovenky: Skončila so zlomeninou a klincami v nohe!

Michaela Gašparovičová skončila so zlomenou nohou v nemocnici. Zobraziť galériu (7)
Michaela Gašparovičová skončila so zlomenou nohou v nemocnici. (Zdroj: Facebook M.G.)

TRNAVA - Au! Slovenská sexbomba Michaela Gašparovičová (22), teda po novom Mia Bella Michaella, trpí od sobotnej noci ukrutnými bolesťami. Vylepšená blondínka si totiž nešťastnou náhodou spôsobila dvojitú zlomeninu nohy. Zranenie je také vážne, že sadru dostala na úplne celú končatinu. Za sebou má prsnatá Trnavčanka už aj nevyhnutnú operáciu, pri ktorej jej ubolenú nohu museli doslova sklincovať dokopy.

Michaele Gašparovičovej, ktorá si už niekoľko mesiacov nepovie inak ako Mia Bella Michaella, v týchto dňoch zrejme moc do smiechu nie je. Môže za to hrozivé zranenie, ktoré si vyplastikovaná blondínka spôsobila počas sobotnej noci. Nad ránom totiž skončila s komplikovanou zlomeninou v nemocnici. 

Plavovlasá sexbomba si totiž nohu zranila tak nešťastne, že ju má zlomenú na dvoch miestach a navyše špirálovito. „Toto je akože ok? Pomôžte mi niekto, sadra cez celú nohu, ten čo mal stáť pri mne, na mňa j**e. Nabíjačku nemám, baterka 1%, zajtra ma čaká operácia s niekým, koho ani nepoznám. Som zúfalá. Aspoň sa ukázalo, komu na mne naozaj záleží! Ďakujem,“ napísala nešťastná Gašparovičová v nedeľu ráno z nemocnice.

Ako prezradila, zranenie si spôsobila nešťastnou náhodou. „Šmykla som sa na múriku a padla. Nejako nepekne sa mi zvrtla noha a zlomili sa mi hneď dve kosti,“ vysvetlila svojim fanúšikom na Facebooku Mia Bella. Tá už absolvovala aj nevyhnutnú operáciu, počas ktorej jej museli do nohy vložiť niekoľko klincov. „Operácia prebehla bez komplikácií, som pekne zošróbovaná a strašne to bolí. Už chcem ísť domov,“ dodala ubolená plavovláska. 

Zdá sa však, že mladú Trnavčanku čaká ešte poriadne dlhá cesta plná bolesti a disciplíny. Pri podobnom type zlomenín je totiž zvyčajne najkratšia doba liečby 3 mesiace. No je to veľmi individuálne – zatiaľ čo niekto je v poriadku už o pár mesiacov, niekomu nestačí ani 1 rok na to, aby sa zo zranenia úplne dostal. Vyzerá to teda tak, že Miška si svoje obľúbené vysoké podpätky tak skoro na nohy neobuje. 

Michaela Gašparovičová v týchto chvíľach trpí od bolesti. Má totiž dvojnásobnú zlomeninu nohy.
Zobraziť galériu (7)
Michaela Gašparovičová v týchto chvíľach trpí od bolesti. Má totiž dvojnásobnú zlomeninu nohy.  (Zdroj: Facebook M.G.)

Viac o téme: Michaela Gašparovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu