Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bláznovstvo vyplastikovanej Slovenky: Prerábka tela ju stála celý majland!

Michaela Gašparovičová v televízii priznala, koľko ju vyšli vylepšenia tváre a tela, ktoré doposiaľ podstúpila. Zobraziť galériu (9)
Michaela Gašparovičová v televízii priznala, koľko ju vyšli vylepšenia tváre a tela, ktoré doposiaľ podstúpila. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Poriadne sa buchla po vrecku! Keď sa povie meno Michaela Gašparovičová (22), mnohým okamžite napadnú obrovské prsia, blond vlasy a vylepšené pery - presne tak totiž rodáčka z Trnavy vyzerá. Nie je žiadnym tajomstvom, že prsnatka absolvovala už niekoľko chirurgických vylepšení. Dnes bola modelka hosťom v markizáckom Teleráne a prezradila, na koľko ju táto prerábka tela vyšla... Z výslednej sumy sa vám asi aj vlasy postavia!

Michaela Gašparovičová je doslova neprehliadnuteľná. Má dlhé blond vlasy, napumpované pery a obrovské silikónové prsia, ktoré sa týčia na jej ultraštíhlom tele. Blondínka sa netají tým, že za jej aktuálnym výzorom môžeme hľadať šikovné ruky plastických chirurgov. Pod skalpel si totiž rodená Trnavčanka ľahla už niekoľkokrát. 

O svojich vylepšeniach 22-ročná študentka vysokej školy porozprávala aj dnes v markizáckom Teleráne. A moderátorom niektorými priznaniami doslova vyrazila dych. „To vraj veľmi bolí a ty si si to dala trikrát?“ zahlásila zhrozene Lenka Šoóšová, keď modelečka prezradila, koľkokrát si nechala upraviť prsia.

Oveľa väčší šok však prišiel, keď Michaela prezradila, koľko peňazí bola ochotná za prerábku svojho tela vysoliť. Veď za to, čo ona investovala do svojho tela, by si iní kúpili auto a v niektorých regiónoch dokonca chatu či menší byt. „Možno ma to vyšlo dokopy tak do 15 tisíc eur,“ povedala na rovinu Gašparovičová, ktorá si vraj všetko platila úplne sama. „Ja som si na to zarobila. Mám priateľa, ale financovala som si to všetko sama,“ uviedla. 

Vyplastikovaná Slovenka sa vraj pre zmenu svojho výzoru rozhodla len pred tromi rokmi. A za ten čas si stihla dať trikrát upraviť prsia, vylepšiť nos a zväčšiť pery. Prvýkrát to však nevyšlo podľa jej predstáv, dala si ich preto znova prerobiť. 


Utrpenie sexbomby z Trnavy: Plastika jej ničí život, nemôže vyjsť z domu! 


Aktuálne plavovláska rozmýšľa, že z vyumelkovaného tela vyťaží. Plánuje totiž o svojich zákrokoch a o tom, ako to chodí v šoubiznise, napísať knihu. No čo, kúpili by ste si ju? 

Michaela Gašparovičová sa pre zmenu výzoru rozhodla v 20-ke.
Zobraziť galériu (9)
Michaela Gašparovičová sa pre zmenu výzoru rozhodla v 20-ke.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: TeleránoMichaela Gašparovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu