Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vyplastikovaná Slovenka to vážne prehnala: Preboha, veď jej vidno takmer celú...

Michaela Gašparovičová je známa najmä svojimi chirurgickými vylepšeniami. Zobraziť galériu (6)
Michaela Gašparovičová je známa najmä svojimi chirurgickými vylepšeniami. (Zdroj: archiv M.G.)

TRNAVA - Čo bude nabudúce?! Nie je dňa, kedy by sa Michaela Gašparovičová (22) neprihovorila svojim fanúšikom prostredníctvom sociálnej siete. Pravidelne ich zásobuje fotkami, na ktorých dominuje zväčša jej silikónmi vylepšená časť tela - megaprsia. Najnovšie sa táto sexbomba z Trnavy pochválila snímkou, na ktorú by mnohé ani nenabrali odvahu. Na web totiž zavesila záber, na ktorom jej vidno aj intímne partie.

Michaela Gašparovičová sa do povedomia verejnosti dostala najmä vďaka svojim plastickým vylepšeniam. Obrovské pery či niekoľkokrát zväčšené prsia... To je len časť z chirurgických úprav, ktoré blondínka v uplynulých rokoch podstúpila.

A na svoje vylepšené krivky je extravagantná Slovenka aj patrične hrdá. Pravidelne sa totiž nimi chváli – a je jedno či v spoločnosti alebo prostredníctvom internetu. No záber, ktorý prsnatá študentka zavesila na web najnovšie, prekonal všetky predchádzajúce. 

Mia Bella, ako si známa dievčina hovorí, sa totiž svojim fanúšikom pochválila záberom, na ktorom má vyhrnuté tričko a len tak-tak, že neukázala bradavky. Tu však nejde o nič, na čo by sme v jej prípade neboli zvyknutí... No podobným spôsobom naaranžovala aj spodnú časť svojho odevu. A miniatúrne kraťasky mala tak nízko, že stačilo azda pol milimetra a priaznivci by videli to najintímnejšie miesto jej tela. Ale nebola by to Michaela, keby neprovokovala.

Michaela Gašparovičová vycapila na internet fotku, na ktorej jej je vidno takmer celú...
Zobraziť galériu (6)
Michaela Gašparovičová vycapila na internet fotku, na ktorej jej je vidno takmer celú...  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Michaela Gašparovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu