Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Trapas vyplastikovanej slovenskej blondínky: Ukázala holú riť!

Michaela Gašparovičová Zobraziť galériu (6)
Michaela Gašparovičová (Zdroj: Facebook M.G.)

BRATISLAVA – Pikantná nehoda! Michaela Gašparovičová (22) sa do povedomia verejnosti dostala najmä vďaka svojim plastickým vylepšeniam. Blondínka sa svojím telíčkom aj pravidelne chváli na sociálnej sieti, kam pridáva sexi fotky. Najnovšie sa však sexbomba z Trnavy prezentovala snímkou, za ktorú by sa zrejme iné slečny priadne hanbili. Ona s tým však problém nemá, práve naopak. Na web pridala záber, na ktorom ukázala holú riť.

Známa vyplastikovaná Slovenka Michala Gašparovičová je na svoje vylepšené krivky patrične hrdá a svojich fanúšikov pravidelne zásobuje zábermi svojej sexi postavičky. Najnovšie sa ale táto blondína pochválila fotografiou, za ktorú by sa mnohé slečny zrejme poriadne červenali od hanby. 


Vyplastikovaná Slovenka to vážne prehnala: Preboha, veď jej vidno takmer celú...


Blondínka sa totiž odfotila v obtiahnutých nohaviciach, ktoré jej praskli presne na zadku. Holú riť a kúsok tanga nohavičiek tak ukázala všetkým. „Keby ste nevedeli, čo sa nosí, najnovší módny trend je holý zadok v roztrhnutých nohaviciach,“ napísala pod snímku Michaela, ktorá tak všetkých rozosmiala.

Mnohí si dokonca neodpustili aj uštipačné poznámky na jej adresu. „To sa ti roztrhlo, lebo máš veľký zadok, tak nás neklam,“ znela jedna z mnohých narážok na jej pikantnú nehodu. Gašparovičová sa dokonca priznala, že takto ju mohli vidieť ľudia aj na ulici: „Ja som ich mala aj v meste oblečené doteraz, ani neviem, kedy praskli.“ Ako sa zdá, blondínka si natiahla na seba príliš úzke nohavice, ktoré to jednoducho nevydržali... 

Michaele Gašparovičovej praskli nohavice. Zistila to doma po tom, čo sa vrátila z mesta.
Zobraziť galériu (6)
Michaele Gašparovičovej praskli nohavice. Zistila to doma po tom, čo sa vrátila z mesta.

Viac o téme: Michaela Gašparovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu