Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

ŠOK! Tine v Čechách vybielili pleť: Už nie je exotická!

Speváčka Tina má na záberoch v českom magazíne vybielenú pokožku. Zobraziť galériu (13)
Speváčka Tina má na záberoch v českom magazíne vybielenú pokožku.

BRATISLAVA - Zvláštne vylepšenie! Martina Tina Csillaghová (28) je vďaka svojmu zaujímavému vzhľadu jednoducho neprehliadnuteľná. Môže za to jej otec, o ktorom ale speváčka nerozpráva. Za snedou farbou jej pokožky ľudia hľadajú rómske či černošské korene. Na exotický výzor najnovšie upozorňuje aj článok českého portálu OnaDnes.cz hneď v prvej vete. Paradoxne, sprievodné fotografie jej pôvod v podstate popierajú. Prešovčanka je na nich totiž graficky vybielená.

Martina Tina Csillaghová o svojom pôvode a otcovi mlčí. Vraj s ohľadom na súkromie svojej mamy. A tak sa ľudia môžu len dohadovať, ktorému kútu sveta môže vďačiť za svoj nevšedný výzor. Po rokoch však už aj táto zvedavosť prakticky opadla.

Teraz ale hladinu rozvíril český magazín OnaDnes.cz, ktorému speváčka poskytla rozhovor. „Je to žena mnohých paradoxov - aj keď vyzerá exoticky, je Slovenka,” píše sa v úvode článku. No pod ním svieti fotografia, na ktorej Tinina pleť vôbec nevyzerá ako z iných zemepisných šírok.

Neprirodzené vybielenie záberov si všimli aj viacerí čitatelia. „Je jedno, aký má pôvod, skôr by bolo dobré prestať ľudí graficky bieliť a nechať ich tak, ako vyzerajú,” znie jeden z mnohých komentárov, ktoré poukázali na neprirodzenú retuš. Topky.sk sa na názor k tejto téme spýtali aj speváčkinej manažérky, doteraz sme však odpoveď nedostali.

Škandály vo svete

Tina nie je prvá a asi ani posledná umelkyňa, ktorá je na fotografiách svetlejšia než v skutočnosti. V decembri 2010 sa zdvihla vlna kritiky po tom, čo sa na obálke módneho magazínu objavila indická herečka Aishwarya Rai Bachnan. Bývalá Miss World bola totiž na titulke zobrazená s porcelánovou pleťou, akou reálne ale nedisponuje.

Módny časopis má evidentne v zosvetľovaní záľubu. V októbri 2010 totiž nafotil černošskú herečku Gabby Sidibe. A na výsledných záberoch bola jej pokožka o niekoľko odtieňov bledšia než v skutočnosti.

V roku 2008 zas pobúrila verejnosť reklama istej kozmetickej spoločnosti. Speváčka Beyoncé bola na obrázkoch až príliš iná. Dcéra Afroameričana a kreolky zrazu mala bledú pleť a vlasy úplne inej farby. Treba však spomenúť, že začiatkom tohto roka spôsobilo pozdvihnutie opätovné vybielenie Beyoncé. Tentoraz však išlo o promo k jej novému albumu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu