Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tina a jej milenec šokujú: Po rozchode speváčkino tehotenstvo!

Martina Tina Csillaghová s priateľom Richardom Lásikom na tohtoročnom udeľovaní ocenení Slávik. Zobraziť galériu (8)
Martina Tina Csillaghová s priateľom Richardom Lásikom na tohtoročnom udeľovaní ocenení Slávik.

BRATISLAVA – Prekvapenie! Martina Tina Csillaghová (28) je podľa našich informácií tehotná so svojím priateľom Richardom Lásikom (19). Keďže je speváčka v prvom trimestri, dvojica musela splodiť dieťatko približne v máji. Zaujímavé na radostnej správe ale je, že koncom mesiaca lásky sa partneri nečakane rozišli. V júni sa však náhle dali dokopy. Vynára sa preto otázka, či opätovne zlepili vzťah kvôli tomu, že hudobníčka nosí pod srdcom ich spoločného potomka.

V máji zaskočili Martina Tina Csillaghová a Richard Lásik verejnosť informáciou, že sa rozišli po zhruba ročnom vzťahu. Ako dôvod dvojica uviedla pracovnú zaneprázdnenosť. Dlho to však bez seba nevydržali. Už koncom júna sa totiž dali na prekvapenie mnohých dokopy.

Ako sa však podľa najnovších informácií zdá, znovuzrodenie ich vzťahu nebolo iba o tom, že by bez seba nemohli existovať. Skôr to vyzerá tak, akoby k sebe opäť našli cestu až po tom, čo speváčka zistila, že je tehotná. A to bolo pravdepodobne až po rozchode s futbalistom. 

S interpretkou sme sa včera snažili v súvislosti s radostnou udalosťou spojiť. Chceli sme zistiť detaily týkajúce sa jej rastúceho bruška. Zaujímali nás aj informácie spojené so znovuzrodením jej vzťahu s mladým futbalistom. Speváčka však na esemes správy nereagovala. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu