Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Pobúrený Bollywood: Exotickú krásku na titulke „vybielili“!

Aishwarya Rai Bachchan na titulke známeho magazínu vyzerá oveľa svetlejšie Zobraziť galériu (5)
Aishwarya Rai Bachchan na titulke známeho magazínu vyzerá oveľa svetlejšie

INDIA – Zlatistý odtieň pokožky nie je v kurze! Aspoň tak sa tvária tvorcovia módneho magazínu, ktorí za hviezdu aktuálneho decembrového čísla pasovali Aishwaryu Rai Bachchan (37). Po jej exotickom sexepíle totiž na obálke niet ani stopy – vyretušovali ju na nepoznanie!

Obrovské pobúrenie! Presne také reakcie vyvolalo decembrové vydanie indickej verzie časopisu Elle. Takmer 40-ročnú krásku na jeho titulke totiž štylisti a grafici predviedli v celkom inom svetle, než je skutočnosť. Z bronzovej hviezdy s postavičkou krv a mlieko urobili superštíhlu belošku!

Pás do dvoch dlaní a o niekoľko odtieňov svetlejšia pokožka! Takýto výsledný efekt už opäť „zdobí“ stránky módnej biblie. Retuš v podobe celkového „vybielenia“ sa totiž na jej obálke nezastavila, dotkla sa aj záberov vo vnútri vydania. A nie je to po prvý raz! Magazín Elle bol pod paľbou kritiky aj v minulosti – tmavšiu pleť modeliek totiž zvykne zosvetliť ako na bežiacom páse!

Vysokej miery rozhorčených slov sa magazín na túto tému dočkal tiež od svojich fanúšikov v internetových diskusiách. „Je to nepríjemné, pretože to vyzerá, akoby svetlejšia pokožka bola vždy v móde a tmavšia pokožka bola niečím, čo sa neschvaľuje,“ napísal jeden z nich. Celá záležitosť je o to citlivejšia, že v Indii tomuto trendu podlieha čoraz viac mladých mužov i žien. So svetlejším odtieňom pokožky sú vraj vnímaní ako bohatší a zdravší. A biznis s kozmetickými prípravkami, ktoré sú na to určené, beží na plné obrátky!





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu