Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dramatický pôrod speváčky Tiny: Dieťatko potrebovalo náhly prevoz!

Na Slávikovi sa Tina zo záznamu chválila bruškom. Teraz má už vraj za sebou komplikovaný pôrod. Zobraziť galériu (7)
Na Slávikovi sa Tina zo záznamu chválila bruškom. Teraz má už vraj za sebou komplikovaný pôrod.

KOŠICE - Údajne to neprebehlo hladko! Speváčka Martina Tina Csillaghová (28) sa v týchto dňoch pripravovala na príchod svojho prvého dieťaťa. Podľa našich informácií je už jej synček na svete. Bohužiaľ, pri pôrode vraj nastali nejaké komplikácie. Bábätko muselo byť podľa nášho zdroja prevezené do inej nemocnice, kde je pod dohľadom lekárov.

Šťastie vystriedali obavy! Speváčka Tina začiatkom februára písala na Facebooku, že termín pôrodu je ešte ďaleko. Podľa našich informácií však narodenie jej potomka malo prísť už v tomto období. A náš zdroj tvrdí, že už ho má dokonca za sebou.

Potvrdili nám to aj v košickom zdravotnom zariadení. „Áno, porodila u nás chlapca. Rodička si zatiaľ nepraje poskytovať médiám informácie a my jej rozhodnutie rešpektujeme,“ povedala nám hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Ladislava Šustová.

Speváčkino bábätko prišlo na svet v stredu. Bohužiaľ, Leonardovo narodenie údajne neprebehlo úplne hladko. „Chlapčeka museli previezť do inej nemocnice,” tvrdí náš informátor. Má ísť o košickú kliniku, ktorá zabezpečuje vysokošpecializovanú starostlivosť o kriticky chorých novorodencov a o deti s nízkou pôrodnou hmotnosťou. Vyzerá to teda tak, že dieťatko teraz potrebuje neustály dohľad lekárov.

Tina má momentálne vypnutý mobil. Dôvod prevozu bábätka zisťujeme. Vo všetkých košických nemocniciach je v tejto dobe zákaz návštev kvôli chrípkovej epidémii.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu