Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Škandál: Toto má byť Beyoncé? Veď sa na seba vôbec nepodobá!

Beyoncé je na promo zábere k najnovšiemu albumu zmenená na nepoznanie. Zobraziť galériu (7)
Beyoncé je na promo zábere k najnovšiemu albumu zmenená na nepoznanie. (Zdroj: Columbia)

LOS ANGELES – Kontroverzná retuš! Hoci grafické úpravy oficiálnych fotografií sú u umelcov pravidlom, občas v tomto smere zájdu naozaj priďaleko. Príkladom môže byť provokatívny záber speváčky Beyoncé (30). Tá svoj štvrtý album promuje ako celkom iná žena – blonďavá beloška!

Kam sa podeli jej prirodzené črty? S pokožkou svetlejšou o niekoľko odtieňov sa popová diva postarala o poriadny rozruch už v roku 2008 v rámci istej reklamnej kampane. Ako sa však zdá, z tejto lekcie sa ona ani jej producenti nepoučili. Momentálne totiž láka ku kúpe svojho albumu s názvom 4 opäť ako beloška. Viac než samu seba však pripomína modelku Kate Moss!

Háčkovaný minimalistický outfit v štýle monokiny, blond hriva, smotanová pleť a výrazné líčenie – s takým stylingom sa čerstvá mamička rozvaľuje na diváne s leopardím vzorom. Napriek tomu, že fotografia vznikla ešte pred speváčkiným tehotenstvom, výrazná retuš udrie fanúšikom do očí ako prvá. Po čokoládovej kráske s kučerami totiž niet ani stopy. Akoby si pred objektív ľahla úplne iná hviezda!

Producenti síce oživili kampaň k štvrtému albumu z dielne Beyoncé, tá si však momentálne užíva mamičkovské povinnosti. Všetku svoju pozornosť sústreďuje na prvorodenú dcérku Blue Ivy. Tá prišla na svet len pred pár dňami, už je však medzinárodnou celebritou. Z jej narodenia sa tešia aj iní umelci z hudobného priemyslu: „Za posledných pár dní dostali stovky luxusných darčekov,“ prezradil zdroj z okolia Beyoncé a jej manžela. O dievčatko je tak bez pochyby postarané ako v bavlnke.

Akú novú vôňu má  Beyoncé?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu