Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Popová kráska kedysi a dnes: Z tmavého dievčatka vybielená cica!

Rita Ora mala ako 14-ročná tínedžerka vo filme pôvodné juhoslovanské črty. Zobraziť galériu (12)
Rita Ora mala ako 14-ročná tínedžerka vo filme pôvodné juhoslovanské črty. (Zdroj: Twitter)

LONDÝN – Prispôsobila sa požiadavkám trhu? Úspešná speváčka Rita Ora (21) sa zviditeľnila ako divoká blondínka so zlatom v hrdle. Zábery zo začiatkov jej kariéry však dokazujú, že medzi svetlovlasé dievčatá nikdy nepatrila. Z mladučkej brunetky sa časom stala peroxidová blondína s vybielenou pokožkou.

Exotické črty potlačené na maximum! Rita Ora sa na výslnie svetovej popscény prebojovala len pred niekoľkými mesiacmi, kedy vydala svoj debutový album. Priazeň hudobných fanúšikov si pomerne rýchlo získala ako uletená blondínka, ktorej nechýba talent a zmysel pre zábavu. V minulosti sa však blysla na televíznych obrazovkách s ešte nedotknutým zovňajškom. A ten je od jej súčasnej podoby diametrálne odlišný.

Rita sa s prácou pred kamerami zoznámila už v roku 2004, kedy získala svoju prvú hereckú úlohu. V snímke Spivs sa objavila ako 14-ročná tínedžerka, u ktorej vystupovali do popredia juhoslovanské črty. Mandľové oči s tmavohnedými dúhovkami jej síce ostali, no farba vlasov prešla radikálnou zmenou. Rovnako tak aj farba pleti, ktorú má speváčka o niekoľko odtieňov svetlejšiu.

Záber so spomínaného filmu sa objavil v mikroblogovacej sieti, kde neušiel pozornosti samotnej hviezdy. Tá ho okomentovala s humorom sebe vlastným: „Haha, pred vybielením!“ Aj keď svojou reakciou prispela s určitým nadhľadom, v skutočnosti sa v jej slovách ukrýva poriadny kus pravdy. Kvôli celosvetovému úspechu na svetlejšie farby a častokrát výraznú blond presedlali aj jej slávnejšie kolegyne ako Shakira, Britney Spears, Christina Aguilera či Beyoncé.

Prečítajte si: Volám sa Rita Ora, ale neviem, čo chcem

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu