Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tina si užíva slnko a slobodu: V sexi bikinách provokuje fanúšikov!

Speváčka Tina dovolenkuje v slnečnom Španielsku. Zobraziť galériu (6)
Speváčka Tina dovolenkuje v slnečnom Španielsku.

BRATISLAVA – Voľná a zvodná! Speváčka Martina Tina Csillaghová (28) sa pred viac ako mesiacom rozišla s futbalistom Richardom Lásikom (19). Z nevydareného vzťahu ale očividne hlavu v smútku nemá. Tmavovláska si totiž spoločne s partiou kamarátov užíva dovolenku v slnečnom Španielsku. Svojich fanúšikov provokuje sexi momentkami.

Po práci oddych! Spevácka šou Hlas Česko Slovenska, ktorú Tina moderovala, sa skončila len nedávno. Tmavovláska si preto podobne ako pred rokom dopriala zaslúžený oddych pri mori. V porovnaní s minuloročnou dovolenkou však zmenila nielen destináciu, ale aj spoločnosť. Vtedy si totiž v štádiu najväčšej zamilovanosti užívala prítomnosť svojho milenca Richarda Lásika.

V týchto dňoch ale Martina dovolenkuje s priateľmi. „Pozdravujem zo Španielska,“ napísala speváčka svojim fanúšikom na Facebooku. K odkazu na sociálnej sieti pridala aj aktuálnu fotografiu. Momentka, na ktorej tmavovláska pózuje v bikinách, vyvolala medzi jej priaznivcami ihneď diskusiu.

Okrem toho, že obdivovatelia speváčke pochvaľujú výber plaviek, zhodujú sa tiež na tom, že ich takýmito zábermi poriadne podpichuje. „Aj ja už chcem ísť na dovolenku. Závidím vám, toto je pekná provokácia,“ píšu viacerí fanúšikovia. Niektorí dávajú dokonca Tine rady, ktoré miesta má navštíviť. Snáď si popri leňošení nájde čas aj na takéto aktivity.

Speváčka Tina si užíva tohtoročnú dovolenku v spoločnosti priateľov.
Zobraziť galériu (6)
Speváčka Tina si užíva tohtoročnú dovolenku v spoločnosti priateľov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu