Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zmyselná Mórová: V kostýme slúžky chcela sex!

Diana Mórová sa v seriáli nahodila do sexi kostýmu. Zobraziť galériu (9)
Diana Mórová sa v seriáli nahodila do sexi kostýmu.

BRATISLAVA - Nažhavená! Diana Mórová (41) sa musela v rámci nakrúcania Paneláku nahodiť do kostýmu zvodnej slúžky. Jej postava takto chcela prekvapiť svojho partnera na jeho meniny a prežiť vďaka tomu vášnivú noc. Zdá sa však, že tak ako pre seriálovú Ivanu Švehlovú, ani pre samotnú herečku nebolo ľahké spraviť zo seba takýto sexuálny objekt.

Prekvapila! Diváci Paneláku mali vo štvrtok možnosť vidieť Dianu Mórovú tak, ako málokto. Herečka sa totiž na obrazovkách objavila v kostýme slúžky. Jej postava - Ivana Švehlová - totiž takýmto spôsobom chcela napraviť problémy vo vzťahu s doktorom Michalom Bajzom. Ten mal navyše meniny.

Situácia sa však vyvinula inak a z plánovaného sexu nič nebolo. A vyzerá to rak, že dráždivým outfitom si už intímny život táto dvojica vylepšovať nebude. „Ak si myslíš, že si znovu dám ten kostým, tak to si na veľkom omyle. Už nikdy!” vykričala Ivana Michalovi.

Topky.sk sa preto snažili zistiť, ako sa v sexi outfite cítila samotná Diana. Tá však  na esemes správu neodpísala. Keď sme jej zavolali, telefón síce zdvihla, no okamžite ho aj zložila.  Podľa informácií zo zákulisia scénu zvládla ako profesionálka, evidentne o nej však nechce rozprávať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu