Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mórová prichytená s neznámym mužom: Diana, čo s ním máš?!

Diana Mórová sa na bratislavskej poliklinike objavila s neznámym mužom. Zobraziť galériu (6)
Diana Mórová sa na bratislavskej poliklinike objavila s neznámym mužom.

BRATISLAVA – Od rozchodu Diany Mórovej (42) a Juraja Mokrého (35) ubehli už takmer tri roky. Herečka sa odvtedy v spoločnosti objavuje sama. Po boku nemá žiadneho oficiálneho partnera. Netají sa však tým, že v jej okolí existuje muž, na ktorom jej záleží. Žeby bol novým objavom chlap, ku ktorému sa správala dôverne, o čom svedčí záber od nášho čitateľa? Odpoveď sme hľadali u samotnej umelkyne.

Vaše tipy

Diana Mórová patrí k známym tváram, ktoré si svoje súkromie úzkostlivo chránia. A to najmä od leta roku 2009, kedy sa na verejnosti prevalil jej údajný románik s kolegom Tomášom Maštalírom. Ten bol podľa všetkého hlavným dôvodom, že sa s Jurajom Mokrým rozišli. Od tej chvíle bola herečka na slovo skúpa, k srdcovým záležitostiam sa vyjadrovala len výnimočne.

Umelkyňa navyše stále tvrdila, že jediným mužom v jej živote je momentálne chlapček Qudio, ktorého má so spomínaným zabávačom. Nedávno však v rozhovore pre dámsky magazín Madam Eva priznala, že niekoho v hľadáčiku má. „Zamilovať sa, to nekúpite! Pocítiť s niekým niečo silné, je zázrak. Nestáva sa to často. Lebo môže vám byť niekto sympatický, môžete ísť na kávu, na obed, do postele, ale TO tam nie je,“ reagovala pri téme týkajúcej sa vzťahov muža a ženy. Na otázku, či existuje niekto, kto ju momentálne zaujíma, odpovedala jednoznačne: „Jasné. 

Do redakcie sme v týchto dňoch dostali záber, ktorý zachytáva Mórovú v spoločnosti neznámeho chlapa. Fotografia síce vznikla dávnejšie, pohľad na dvojicu ale navodzuje dojem, že sú si blízki. „Boli spolu na jednej bratislavskej poliklinike. Priniesol jej čaj, ona sa o neho opierala a po celý čas sa k sebe správali celkom dôverne,“ opísal nám situáciu čitateľ, ktorý záber zaslal.

Oslovili sme preto herečku. Chceli sme vedieť, kto je tajomným mužom po jej boku. „To je môj kamarát lekárnik, čo pracuje v lekárni na Mýtnej, netajila identitu chlapa Morová. Keď sme sa jej však spýtali, koho teda má po svojom boku, už nezareagovala. Zjavne si chce čerstvú lásku strážiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu